Casema

Meer Nederlands aanbod in digitaal TV-pakket 24-09-2007 | 09:05

Casema voegt op woensdag 26 september GoedTV, Nederland-e en 3VOOR12 Central toe aan haar digitale televisiepakket. GoedTV wordt onderdeel van het gratis digitale Standaard RTV-pakket. Nederland-e en 3VOOR12 Central worden onderdeel van het Digitaal Pluspakket. GoedTV is te zien op kanaal 216, Nederland-e op kanaal 208 en 3VOOR12 Central op kanaal 250.

GoedTV stelt zich ten doel een platform te creëren voor alle partijen die zich in Nederland sterk maken voor maatschappelijk betrokken burgerschap, individueel en collectief, in de buurt, straat, wijk en stad, in binnen- en buitenland. De programmering bestaat uit films, documentaires, interviews en (reis)verslagen. Nederland-e is een initiatief van Teleac/NOT en de RVU, twee publieke omroeporganisaties die met name educatieve radio- en televisieprogrammaâs maken. Nederland-e zendt programmaâs uit op het gebied van wetenschap, werk, samenleven, vrije tijd, taal & cultuur, lichaam & geest. De programmaâs zijn afkomstig van de publieke omroep, maar er is ook nieuw materiaal van derden. Op 3VOOR12 Central zijn onderhoudende videoclips, interviews, talkshows, reportages en unieke live-sessies, concerten en festival-opnamen te zien.

Meer informatie over de zenders is te vinden op: www.goedtv.nl en www.nederland4.nl. Meer informatie over Casema Digitale Televisie en de verschillende digitale pakketten: www.casema.nl.