Gemeente Meerssen


Persbericht van maandag 24 september 2007

Herinrichting Centrum Bunde
Uitkomsten klankbordgroep in raadscommissie

Het centrumgebied van Bunde zal opnieuw worden ingericht, zodat deze woonkern ook in de toekomst aangenaam en leefbaar blijft. Dit gebeurt in samenspraak met de inwoners. Hiervoor is een klankbordgroep opgericht. Deze heeft haar werkzaamheden onlangs afgerond. De resulaten zijn vervat in een Eindrapportage.

Op woensdag 26 september 2007 wordt de eindrapportage van de Klankbordgroep gepresenteerd aan de raadscommissie portefeuille wethouder Ummels. Gedurende de samenspraak met de klankbordgroep is het overleg met de marktpartijen (Woningstichting Meerssen en supermarktorganisatie Schuitema) stilgelegd. Dit overleg wordt na de commissievergadering hervat. De resultaten van het overleg zullen aan de bevolking en de gemeenteraad worden voorgelegd.

Informatie
Via de gemeentepagina's in weekblad De Geulbode en de gemeentelijke website volgt verdere informatie over de voortgang van het project. Belangstellenden kunnen de eindrapportage downloaden van www.meerssen.nl. Het rapport ligt tevens ter inzage bij bureau Communicatie in het bestuurscentrum.