Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 26 september 2007

Bank of Scotland vernieuwt productassortiment

Bank of Scotland vernieuwt haar hypotheken. Met op het oog kleine ingrepen, maar in praktijk grote voordelen. Zo voert Bank of Scotland tariefklassen in; van 75% tot en met 125% van de executiewaarde, waaronder een klasse van 110%. En de bank introduceert de Budget Hypotheek, met een extra lage rente en praktisch dezelfde voorwaarden als een standaard hypotheek.

Introductie Budget Hypotheek

De Budget Hypotheek van Bank of Scotland kent een lager rentetarief dan de standaard Bank of Scotland Hypotheek, maar is verder nauwelijks afwijkend. De belangrijkste verschillen zijn de niet-verlengbare offerte en het feit dat de consument na passeren altijd het geoffreerde rentetarief betaalt. Verder doet Bank of Scotland, in tegenstelling tot veel andere banken, geen concessies aan de voorwaarden en acceptatiecriteria van haar Budget Hypotheek.

Tariefklassen

Ook voert Bank of Scotland tariefklassen in voor haar hypotheken. Hierdoor krijgt de consument een tarief aangeboden dat gebaseerd is op de hoogte van de hypotheek ten opzichte van de waarde van het huis.

Volledig overzicht wijzigingen

Voor een volledig overzicht van de doorgevoerde wijzigingen kijkt u op www.bosintermediair.nl. Op deze site staan tevens alle nieuwe rentetarieven. Intermediairs die nog geen zaken doen met Bank of Scotland kunnen via deze website eveneens in contact treden met de bank.

Bank of Scotland; innovatief en betrouwbaar

Bank of Scotland is sinds 1999 actief op de Nederlandse markt en onderscheidt zich door haar innovatieve karakter. Dit vertaalt zich in transparante en voordelige hypotheekproducten voor de consument. Deze kan een hypotheek afsluiten via één van de 5.000 samenwerkende intermediairs, maar kan ook terecht op www.bankofscotland.nl. Bank of Scotland maakt deel uit van HBOS plc, de grootste hypotheekbank van het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd de negende bank.

Noot voor de redactie (