Persberichten Eemland zuid, 10.00 uur

Utrecht, 26-09-2007

Auto over de kop

LEUSDEN- Op dinsdagochtend ontstond een aanrijding tussen twee autos.

Omstreeks 08.00 uur reed een 30-jarige man uit Leusden over de Langesteeg. Uit tegenovergestelde richting kwam een 59-jarige man uit Scherpenzeel. Zij schampten elkaar en 1 van de autos kwam op zijn kop terecht. Beiden bestuurders liepen lichte verwondingen op en werden voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Inbraak in auto

AMERSFOORT- Op dinsdagochtend werden twee autokrakers aangehouden. Omstreeks 10.45 uur kreeg de politie de melding dat werd ingebroken in een auto die stond geparkeerd op het Neptunusplein. Agenten keken uit in de omgeving naar de verdachten. Na enig zoeken werden twee personen, 16 jaar uit Amersfoort, aangetroffen die voldeden aan het signalement. Zij werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Gat in hoofd

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag raakte een fietser gewond na een val. Omstreeks 15.20 uur reed een 11-jarige jongen uit Amersfoort over de Wiekslag. De jongen was op de weg aan het slingeren en viel toen van zijn fiets tegen een bumper aan van een auto. Door deze klap ontstond een groot gat in zijn hoofd en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Fietsverlichtings controle

AMERSFOORT- Op de Puntenburgerlaan, Brouwerstunnel, Mendelsshonlaan en de Meridiaantunnel werd een fietsverlichtingscontrole gehouden. In totaal werden 28 bekeuringen uitgeschreven voor personen die geen licht voerden.

Rijden onder invloed

HOOGLAND- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 02.35 uur werd de 53-jarige man uit Bunschoten gecontroleerd op de Bunschoterstraat. De man rook naar alcohol en op het bureau blies hij 530 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Laatst gewijzigd 26-09-2007 10:11 | © Politie Utrecht