Eugene Grüter nieuwe DHV-directeur Bouw en Industrie

Verschijningsdatum
26-09-2007

Op 1 oktober zal de heer mr. E.A. (Eugene) Grüter in dienst treden bij de DHV Groep. Met ingang van 1 november is hij benoemd tot directeur van de business group Bouw en Industrie en statutair directeur van DHV B.V. Hij volgt de heer ir. A.M.G. (Ad) van Hamburg op die terugtreedt wegens het bereiken van de statutaire leeftijdsgrens voor DHV-directeuren. De heer Van Hamburg blijft bij het bedrijf en zal vanaf 1 november 2007 de functie van adviseur vervullen.

Op dit moment is de heer Grüter (1959) concerndirecteur Technisch Facility Management bij Heijmans N.V. te Rosmalen. Daarvoor heeft hij diverse andere directiefuncties vervuld bij zowel Heijmans (Heijmans Technische Infra, Heijmans Industrie Bedrijven) als Stork (Stork Brabant, Stork Infratechniek).

Zijn brede kennis en ruime ervaring passen uitstekend bij de aanscherping van het marktprofiel en de verdere uitbouw van de business group Bouw en Industrie en bij de sterke (internationale) groeiambitie van de DHV Groep als geheel.

Voor klanten in verschillende sectoren - van kantoren, onderwijs, zorg en cultuur tot (micro-)elektronica, farmacie, fijnchemie olie en gas - vertaalt de business group Bouw en Industrie complexe vraagstukken op het gebied van consultancy, project- en designmanagement, techniek en assetmanagement in duurzame, innovatieve oplossingen.