Verizon Business implementeert communicatienetwerk voor grote Duitse autofabrikant

26/09/2007 13:08



PR Newswire



AMSTERDAM, Nederland, September 26 /PRNewswire/ --

- Verizon Private IP verzorgt hoogwaardige infrastructuur voor verbeterde efficiëntie en productiviteit

BMW AG, één van 's werelds grootste autofabrikanten, heeft Verizon Business gekozen om haar communicatienetwerk in Europa te verbeteren.

BMW AG zal Verizon Private IP implementeren om een geconsolideerde communicatie-infrastructuur te bieden die 19 dochterondernemingen van het bedrijf in Zuid- en Oost-Europa met haar hoofdkwartier in München verbindt. De implementatie, die drie jaar in beslag zal nemen, heeft ten doel om bedrijfskritische toepassingen zoals financiële systemen te consolideren en tegelijkertijd schaalbaarheid toe te voegen voor toekomstige groei binnen de regio.

BMW AG besloot om haar regionale kantoren via een schaalbare IP-infrastructuur te verbinden om de efficiëntie te verbeteren in een periode waarin de regionale activiteiten bleven groeien. De autofabrikant koos voor Verizon Private IP omdat deze oplossing het beste in staat is om de huidige en toekomstige doelstellingen van BMW AG te ondersteunen. Het hoogwaardige MPLS-netwerk vormt een strategisch platform voor IP-convergentie en biedt gebruikers daarnaast een maximale flexibiliteit, beveiliging en connectiviteit. Verder was Verizon Business in staat om BMW AG een uitstekende combinatie te bieden van geografische aanwezigheid en effectieve ondersteuning in alle belangrijke markten.

Donald Badoux, hoofd Specialised Sales bij Verizon Business voegt daaraan toe: "De consolidatie van communicatieactiviteiten binnen het veilige, betrouwbare netwerk van Verizon Private IP biedt bedrijven zoals BMW AG een flexibele infrastructuur voor continue marktgroei en zakelijk succes".

Over Verizon Business
Verizon Business, een onderdeel van Verizon Communications (NYSE: VZ), is een toonaangevende leverancier van geavanceerde ICT-oplossingen aan grote ondernemingen en overheidsinstellingen wereldwijd. In combinatie met een ongeëvenaard wereldwijd netwerkbereik, geavanceerde technologie en professionele dienstverlening levert Verizon Business innovatieve en naadloze zakelijke oplossingen aan klanten overal ter wereld. Raadpleeg voor meer informatie. Raadpleeg voor meer informatie www.verizonbusiness.com.

Het ONLINE NEWS CENTER VAN VERIZON: Verizon persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, video en beelden van hoge kwaliteit, en overige informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center op het Internet op www.verizon.com/news. Op het News Center kunt u zich inschrijven voor automatische ontvangst van persberichten via e-mail.

Dit betreft een niet-officiële vertaling. Voor de officiële tekst verwijzen wij graag naar ons originele Engelstalige bericht.

Web site: http://www.verizonbusiness.com
http://www.verizon.com/news

Clare Ward, Verizon Business, +44-(0)-118-905-3501, clare.ward@verizonbusiness.com; Company News On-Call: http://www.prnewswire.com/comp/094251.html