Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Woningbouw Blok C Laankwartier Katendrecht

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord maakt bekend dat door de Nieuwe Unie een vrijstellingsplan is ingediend voor de bouw van 82 woningen en enkele bedrijfsruimtes aan de Maashaven N.z., Blok C Laankwartier Katendrecht. Het gaat om 34 ééngezinswoningen, 36 appartementen en 12 beneden- en bovenwoningen.

Bestemmingsplan
De bouwlocatie ligt in het ter plaatse geldende bestemmingsplan 'Katendrecht-Vuist' en heeft hierin de bestemming 'bedrijven I' en 'verkeersdoeleinden'. Het plan ligt tevens in het bestemmingsplan 'Katendrecht-Pols' en heeft hierin de bestemmingen 'Bedrijven' en 'Verkeersdoeleinden'. Het plan is hiermee in strijd. Om de nieuwbouw op deze locatie mogelijk te maken, dient vrijstelling te worden verleend van het geldende bestemmingsplan. Dit kan door toepassing van artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente wil hieraan medewerking verlenen.

Schets Laankwartier Katendrecht

Plan ter inzage
Het verzoek om vrijstelling en het conceptbesluit ligt daarom ter inzage van 26 september t/m 7 november 2007 in het kantoor van de deelgemeente aan de Maaszijde O.z. 230. Het kantoor is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Zienswijzen
Gedurende de termijn dat het verzoek om vrijstelling ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk en mondelinge zienswijzen tegen het verzoek om vrijstelling naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente, Postbus 9555, 3007 AN Rotterdam.

Informatie
Voor meer informatie over de plannen of voor het uiten van mondelinge zienswijzen kunt u bellen met mevrouw Deborah Heijkoop, beleidsmedewerker van de deelgemeente Feijenoord. Ze is te bereiken via telefoonnummer (010) 291 63 43.