Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Rotterdamse Entrepothaven viert tienjarig bestaan

In het weekend van 15 en 16 september was het precies tien jaar geleden dat winkel- en uitgaanscentrum Entrepothaven op de Rotterdamse Kop van Zuid werd geopend.

Balonnenclown
Feest
Ter gelegenheid van dit jubileum stond het historische pakhuis Vrij Entrepot en het aangrenzende havengebied in het teken van diverse feestelijkheden.

Terrassen goed gevuld
Bezoekers uit Rotterdam en omgeving kwamen naar Entrepothaven voor Caribische en Zuidamerikaanse muziek, ballonnenclowns, een springkussen en veel feestaanbiedingen van plaatselijke ondernemers. Ook de terrassen aan de haven waren goed gevuld.

foto sambaband
Braziliaanse sambamuziek voor het Entrepotgebouw.

Afsluiting
In verband met het tienjarig bestaan van Entrepothaven vinden tot het komend weekend diverse festiviteiten plaats. Vrijdag 28 september is de afsluiting met een traditioneel dinerdansant, bij restaurant Safir.

Wonen, eten en drinken
In Entrepothaven draait alles om wonen, eten en drinken. De diverse horecagelegenheden hebben een gevarieerd aanbod in eten en drinken - van no-nonsense gerechten tot culinaire hoogstandjes - waarmee alle culturen in Rotterdam bediend kunnen worden. Ook uitgebreid winkelen is mogelijk in Entrepothaven, in een van de stijlvolle winkels met designmeubelen, keukens of badkamers, woonaccessoires of modestoffen. Naast speciaalzaken zoals een Italiaanse ijssalon, een bonbonneterie, bloemist, viswinkel en slijterij is hier ook een van de grootste Jumbo-supermarkten van Nederland gevestigd.