Gemeente Onderbanken


Nieuwe gemeentegids voor Onderbanken

De gemeente Onderbanken is onlangs gestart met de voorbereidingen voor de productie van een nieuwe gemeentegids. Deze gemeentegids bevat alle relevante en actuele informatie over de gemeente. Tevens treft u in de gids namen en adressen van verenigingen en belangrijke maatschappelijke en culturele instellingen aan. De gids is een belangrijk middel om burgers en andere belanghebbenden te informeren. De nieuwe gemeentegids wordt geproduceerd door drukkerij Bakker BV uit Merkelbeek en komt naar verwachting in februari 2008 uit.

Informatie voor ondernemers in Onderbanken

Voor alle ondernemers in Onderbanken geldt dat zij binnenkort worden benaderd door een medewerker van drukkerij Bakker voor het plaatsen van een advertentie in de gemeentegids. Gezien het informatieve karakter en de bewaarfunctie is de gemeentegids een uitstekend medium om uw bedrijf/instelling te promoten.

Oproep aan alle verenigingen en maatschappelijke instellingen

Graag willen wij in de gemeentegids een compleet en actueel overzicht aanbieden van alle voor Onderbanken belangrijke maatschappelijke/culturele instellingen en van alle verenigingen die actief zijn in onze gemeente. Daarom vragen wij om alle actuele gegevens over de betreffende instelling of vereniging vóór 1 november a.s. aan ons door te geven via de link brochures en formulieren. Klik vervolgens onder het kopje `formulieren' de link `aanmelding/wijziging informatie gemeentegids' aan. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u contact opnemen met de medewerker Communicatie via telefoonnummer 045-5278727.

Wij rekenen op uw medewerking!

Burgemeester en wethouders van Onderbanken