Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Drankrijder aangehouden

Zutphen, 26-09-2007 o Een 36-jarige automobilist uit Zutphen is dinsdag 25 september op de Tollenstraat in Zutphen aangehouden voor het negeren van een stopteken. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij 1,5 promille blies.

Ook was hij niet in bezit van een geldig rijbewijs. De auto van de man is in beslag genomen en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

De politie zag een man die nog een vonnis open had staan, instappen bij de bestuurder. Na kort achter de auto te hebben aangereden, gaf de politie een stopteken dat werd genegeerd. Na een achtervolging door Zutphen konden de mannen worden aangehouden. De bestuurder bleek te hebben gedronken en werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij 1,5 promille blies. De auto van de man is in beslag genomen en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

De andere man, een 23-jarige plaatsgenoot, is naar de Penitentiaire Inrichting in Doetinchem overgebracht waar hij zijn openstaande vonnis uit mag zitten.