Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 18 september 2007 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Incl. aanpassing akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 11 september 2007

2. PBZ-BW Brief mevr. Berkhoff-Sanders inzake Brief voor kennisgeving aannemen en ter kennisname Akkoord. stand van zaken Vresselseweg 47. aanbieden aan de raad.
3. PBZ-BW Vestiging voorkeursrecht gemeenten De Raad op grond van art. 2 van de Wet voorkeursrecht Akkoord. Olland, De Locht. gemeenten voorstellen, de gronden gelegen in het plangebied Olland, De Locht, aan te wijzen als gronden waarop de artikelen 10-24, 26 en 27 van de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing zijn.
4. PBZ-BW Dempen sloot Streepenstraat. Geen medewerking verlenen aan het verzoek van dhr. van Akkoord. Genugten, Streepenstraat 66, om de sloot langs de scheiding van zijn perceel en het kasteelpark te mogen dempen en de grond aan te kopen.
5. PBZ-BW Vergunning Wet Milieubeheer RWZI aan 1. instemmen met het weerleggen van de ingediende 1. bestuurlijk overleg Boskantseweg 76. zienswijzen; met vraag of er nog 2. de vergunning Wet milieubeheer verlenen. extra maatregelen mogelijk zijn; 2. instemmen met weerleggen van de ingediende zienswijzen; 3. na punt 1 vergunning Wet Milieubeheer verlenen.
6. PBZ-BW Vrijstelling ex artikel 19 lid 2 WRO 1. de ingediende zienswijze ontvankelijk en ongegrond Akkoord. Eerschotsehoek (definitief). verklaren en een vrijstelling ex art. 19, lid 2 WRO verlenen; 2. exploitatie- en samenwerkingsovereenkomst tussen Meyer en de gemeente voor kennisgeving aannemen.


7. SLZ Eindverslag inspraak archeologiebeleid. Eindverslag vaststellen. Verslag is akkoord en geeft geen aanleiding tot

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 18 september 2007 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. aanpassing.
8. SLZ-EVO Visie recreatie en toerisme. Instemmen met concept-visie Recreatie en Toerisme en Akkoord. deze volgend genoemd traject in procedure brengen.
9. BEZ-HZ Toezichtprotocol Bouw- en 1. instemmen met uitwerking toezichtprotocol Akkoord. Woningtoezicht. bouwvergunningen; 2. bouwwerken

10. OSZ-JZ Intrekking bezwaarschrift door dhr. Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. Harks.

11. PBZ Verslag klankbordgroep Dienstverlening Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. d.d. 10-09-2007.

12. PBZ-BW Bestemmingsplan De Drie Baarsjes. De raad voorstellen het bestemmingsplan "De Drie Akkoord. Baarsjes" gewijzigd vast te stellen.
13. PBZ-WIZ Subsidie servicepunt. 1. Het Servicepunt Eerschot subsidie verlenen van Akkoord. 750,-- per jaar voor een periode van 2 jaar; 2. het verzoek om extra professionele ondersteuning vanuit de BWO/SWO afwijzen.