Deelgemeente Charlois Rotterdam

Kunstzinnig idee? Ding mee naar de Cultuurprijs Charlois!

Beeldend kunstenaar of danser?

Toneelspeler of dichter?

Actieve bewoner of jongerenwerker?

Wonend of actief in Charlois?

Iedereen met een kunstzinnig idee kan meedingen naar de Cultuurprijs Charlois 2008.

Doe mee en maak kans op 2.500 euro om uw idee uit te voeren!

Charlois is een deelgemeente met veel kunstenaars en creatieve bewoners. Er leven veel wensen en ideeën, maar soms ontbreekt het aan samenwerking, ruimte of geld. Deelgemeente Charlois wil daar verandering in brengen.

De Cultuurprijs Charlois bestaat nu twee jaar. De vorige twee keer werden de prijzen toegekend aan deze winnaars. Dit jaar maakt ook u daar kans op!

Als u vóór 15 december 2007 een kunst/cultuurplan indient, maakt u kans op de Cultuurprijs Charlois 2008. U wint dan een bedrag van 2.500 euro om uw idee uit te voeren. De cultuurscout Charlois zal u daarbij helpen.

Kunst/cultuurplannen zijn er volop te bedenken, bijvoorbeeld het organiseren van een songfestival voor buurtbewoners, een poëzie-avond voor nieuwkomers, een opera voor en door wijkbewoners, een schilderworkshop in een school, of....

Graag wordt de jury verrast met uw originele kunst/cultuurplan!

Juryprijs én Publieksprijs

Er is een professionele jury die de plannen zal beoordelen. Daarnaast is er ook een publieksprijs. De winnaars van deze prijs krijgt ook een bedrag van 2.500 euro en kan rekenen op steun van de cultuurscout. Bewoners van Charlois kunnen zelf, per briefkaart of e-mail, stemmen op het beste idee.

De winnaars van zowel de juryprijs als de publieksprijs worden bekendgemaakt tijdens het Charlois Kunstfestival in februari 2008 in Lokaal Cultuur Centrum Larenkamp.

Wie kunnen er meedoen?
Waar moet het idee aan voldoen?
Wat moet u doen?
Inschrijfformulier Cultuurprijs 2008
Wie wonnen de Cultuurprijs Charlois in 2006 en 2007? Kijk ook op
Inschrijfformulier Cultuurprijs