Woensdag 26 september te zien in Team West

Regio, 26-09-2007 o Politie Hollands Midden vraagt op woensdag 26 september in het televisieprogramma Team West uw hulp bij het oplossen een diefstal bij Paradigit in Leiden en winkeldiefstal bij het Kruidvat in Lisse. Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.15 uur, 19.30 uur en 21.30 uur.

Diefstal laptop in Leiden Op donderdag 6 september rond 14.00 uur stal een man een laptop achter de balie vandaan van Paradigit aan de Botermarkt in Leiden. Personeel van Paradigit is nog achter de man aangegaan, maar raakte hem kwijt. Camera's konden de man registeren. In TeamWest wordt gevraagd of iemand de man herkent.

Winkeldiefstal bij Kruidvat in Lisse Op zaterdag 28 juli omstreeks 14.00 uur heeft een man bij de Kruidvat op het Blokhuis in Lisse een grote partij make up weggenomen. Ook deze man is geregistreerd op camera en vanavond te zien in TeamWest.

Team West

Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.15, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald. Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijk dan op de website www.teamwest.nl. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken. Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Haaglanden, Politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie en RTV West.