Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda woensdag 26 september

BREDA, 26 september 2007

23-jarige winkeldievegge aangehouden

BREDA: een 23-jarige inwoonster van Breda is dinsdagmiddag aangehouden voor winkeldiefstal. De diefstal had plaatsgevonden in een winkel aan de Karrestraat. De 23-jarige had een aantal kledingstukken meegenomen en niet afgerekend. Zij is aangehouden en met een dagvaarding heengezonden.

Man aangehouden voor rijden onder invloed en heling

BREDA: De politie controleerde op de Nieuwe Prinsenkade een bestuurder van een snorfiets. De man , een 42-jarige Brit, rook naar alcohol waarna de politieagenten een nader onderzoek instelde. Bij deze controle bleek de man buiten teveel te hebben gedronken ook nog geen legitimatie bij zich te hebben en niet te weten van wie de snorfiets was. De man is aangehouden. Hij was niet in het bezit van een rijbewijs. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt terzake al deze feiten. De snorfiets is op het bureau achtergebleven teneinde de rechtmatige eigenaar te achterhalen.

Man (18) slachtoffer van beroving in Etten-Leur

ETTEN-LEUR: Een 18-jarige inwoner van Etten-Leur heeft dinsdagavond aangifte gedaan van beroving. Hij fietste kort na 17.00 uur over de Kievit toen hij door drie mannen belaagd werd. Het drietal sloeg en schopte het slachtoffer en bedreigde de man met een mes. De 18-jarige man heeft zijn mobiele telefoon en portemonnee moeten afstaan. De politie onderzoekt of er een verband is met een beroving op de Laakseweg in Etten-Leur vrijdagmorgen 21 september. Daar werd een 27-jarige inwoner van Etten-Leur beroofd. Ook hierbij werd het slachtoffer met een mes bedreigd en geschopt en geslagen. Eventuele getuigen van beide berovingen of mensen die hier meer van weten, worden gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul