Nutreco NV

PERSBERICHT

Amersfoort, 26 september 2007

Afronding acquisitie BASF premix activiteiten in 8 landen

Op 25 september 2007 heeft Nutreco de onvoorwaardelijke goedkeuring gekregen van de Europese Commissie voor de overname van de premix activiteiten van BASF in Italië, Polen en het Verenigd Koninkrijk. De transactie in deze landen zal per 31 Oktober 2007 afgerond zijn.

In China zal de overdracht van activa plaatsvinden op 28 september 2007.

De overname van de premix activiteiten van BASF in acht landen is in februari 2007 aangekondigd. De finalisering van de transactie in Europa en de overdracht van activa in China zijn de laatste stappen in de afronding van deze acquisitie. De transacties in de Verenigde Staten, Mexico, Guatamala en Indonesia zijn eerder al afgerond.


* * * * *

Nutreco Holding N.V.
Nutreco Holding N.V. is een internationale onderneming voor diervoeding en visvoer die met haar kennis van voedingsmiddelenketens toegevoegde waarde wil creëren in belangrijke markten. Nutreco is selectief aanwezig in downstream posities binnen de voedingsmiddelenketen. Nutreco's Business Groups, die elk uit verschillende Business Units bestaan, kennen meer dan 100 vestigingen voor productie en verwerking in ruim 20 landen met in totaal ongeveer 9.000 medewerkers.

Nutreco's omzet in 2006 bedroeg EUR 3.009 miljoen. Nutreco Holding N.V. is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam en is opgenomen in de Amsterdam Midkap Index en de Euronext 150 Index.