Politie Limburg-Noord

Politie rolt hennepkwekerijen op

26-09-2007

16:36

Roermond

De politie heeft woensdagmorgen een hennepkwekerij opgerold in een woning aan de Terbaansweg. In een verbouwde garage troffen agenten een geruimde plantage aan. De planten waren geoogst, maar alle benodigde materialen zoals filters en potten waren nog aanwezig. Na onderzoek bleek dat de stroom illegaal was afgetapt. De politie maakt proces-verbaal op tegen de 47-jarige bewoner.

Herkenbosch - Dinsdag rolde de politie een kleine kwekerij op aan de Sint Hubertusstraat. Op de zolder troffen agenten ongeveer 50 planten aan. Er wordt proces-verbaal opgemaakt tegen de 27-jarige bewoonster.

Sint Odiliënberg - In een woning aan de Margrietstraat trof de politie dinsdag een kwekerij aan met 300 planten. De stroom was illegaal afgetapt. De politie maakt proces-verbaal op tegen de 48-jarige bewoner.

Vlodrop - Op de Markt in Vlodrop trof de politie woensdagmorgen op de zolder van een woning ongeveer 260 hennepplanten aan. Ook hier was de stroom was illegaal afgetapt. De politie heeft deze zaak nog in onderzoek.