Ordina Beheer NV

Ordina SAP Event Ordina SAP inspireert Ordina SAP organiseert op woensdag 26 september a.s. een bijeenkomst met het thema Integratie, Innovatie en Inspiratie. Op deze avond zullen drie sprekers het podium betreden. Hoofd Adviesbureau van SAP Duitsland, Achim Ittner, zal een beeld schetsen over de toekomst van SAP met nadruk op verdere integratie en innovatie van het systeem; denk aan onderwerpen als Netweaver, ESOA en Web 2.0. Hierbij zal hij specifiek inzoomen op de hierdoor veranderende rol voor de SAP consultant. Business unit manager SAP Services, Marjo van de Werken, zal vervolgens spreken over het thema Globalisering; hierbij zal ze een aantal anekdotes uit het boek De wereld is plat koppelen aan het vak van SAP consultant. Ter afsluiting zal dichter, schrijver en theatermaker Bart Chabot een lezing geven waarin hij op geheel eigen wijze zijn beeld schetst van integratie en innovatie. Inspirerend wordt het in ieder geval!

Voor wie? Voor SAP consultants, projectleiders en business analisten die geĂŻnteresseerd zijn in de ontwikkelingen op het gebied van SAP en integratie.

Programma Het programma van deze avond ziet er in hoofdlijnen als volgt uit:
* Ontvangst met aansluitend dinerbuffet
* Welkomstwoord; Jan-Willem Ottenheim, directeur Ordina SAP
* Themapresentatie; Achim Ittner, Hoofd Advies Bureau SAP Duitsland
* Themapresentatie; Marjo van de Werken, Business Unit Manager Ordina SAP Services
* Inspirerende lezing; Bart Chabot, Nederlands dichter, schrijver en theatermaker
* Afsluitende Borrel

Locatie Kasteel Wijenburg te Echteld (zie www.kasteelwijenburg.nl voor de routebeschrijving).

Aanmelden? Aanmeldingen voor dit event kunnen tot 14 september per e-mail worden verstuurd naar carla.van.der.ham@ordina.nl, o.v.v. naam, organisatie, e-mail en telefoonnummer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie? Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Mischa Bakker, telefonisch bereikbaar op 06-15096009 of per e-mail via mischa.bakker@ordina.nl.