Gemeente Drechterland

6-9-2007
tweede wijkwandeling woensdag 26 september

Schellinkhout kan wandelen met wethouder

Het college blijft graag op de hoogte van wat er speelt in de gemeente. Daarom is dit jaar de wijkwandeling in het leven geroepen. Een paar keer zal wethouder Te Grotenhuis één of meer wijken bezoeken om te kijken hoe het staat met de openbare ruimte. Is de wijk netjes, wordt het groen goed bijgehouden, is er overlast van bijvoorbeeld zwerfvuil, hoe is het gesteld met het straatmeubilair en het wegdek? Vervolgens zal de gemeente besluiten waar op korte termijn wat aan gedaan wordt. De eerste wandeling was afgelopen mei in Plan Oost in Hoogkarspel. De volgende staat gepland in Schellinkhout.

Zoân wandeling heeft natuurlijk alleen zin als er bewoners meegaan die vertellen wat ze goed vinden aan de wijk en wat voor verbetering vatbaar is. Vandaar dat we hier een oproep doen aan de bewoners van Schellinkhout om mee te gaan op 26 september aanstaande. We starten om 19:00 uur voor dorpshuis De Dregt. Daar vandaan gaan we in elk geval de nieuwbouw in (Ravenstraat, Havenweg etc.).

We stellen het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt. Dit kan via het onderstaande reactieformulier of telefonisch via nummer (0228) 352308, afdeling Openbare Werken. U kunt dan ook alvast doorgeven over welk onderwerp u het wilt hebben en/of waar u vindt dat de wandeling in elk geval langs moet. We kunnen daar dan vooraf rekening mee houden.

---