Ingezonden persbericht


Persbericht
Groningen, 18 september 2007

Recordpoging: Zestig uur achter de bar

Woensdag 26 september vanaf 13:00 uur, zal de 26-jarige populaire barman Edwin Rutgers proberen een nieuw record te vestigen door 60 uur non-stop achter een bar te gaan staan.

De recordpoging zal gedaan worden in café Martini Beach, gevestigd aan de Grote Markt in Groningen. Tijdens de poging die tweeënhalve dag duurt, zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd, waaronder een kinderdisco, een Temptation Island Party, een filmavond en voor de vrouwelijke fans 'Eet een beschuitje met Edwin'. Bovendien zal 10 procent van de omzet die gemaakt wordt, gedoneerd worden aan KiKa (Kinderen Kankervrij). Ook zal er een collectebus op de bar staan waar bezoekers een donatie in kunnen stoppen.

Bij goed verloop zal de recordpoging eindigen in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 september om 01:00 uur. Een ieder die de poging van Edwin van dichtbij mee wil maken, is vanaf woensdag 26 september 13:00 uur van harte welkom in café Martini Beach. De thuisblijvers kunnen hem live volgen via de webcam op www.vannacht.nl. Edwin Rutgers is eerder als verleider actief geweest in het programma Temptation Island van SBS6

Het huidige record achter de bar staan staat op 48 uur en deze is gevestigd door Maarten Bickel, barman in Almere.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Martin Talens ( 06 289 36 449 )