Nieuwe partner voor Pallas Athena Solutions: Key ICT


APELDOORN, 20070926 -- Pallas Athena heeft een VAR-overeenkomst gesloten met Key ICT, dat zich profileert als hét kenniscentrum voor bedrijfsprocessen in zorg, welzijn en lokale overheid. Key ICT heeft een sterke focus op drie kennisgebieden: Finance, HRM en ICT. Door deze overeenkomst kan de Pallas Athena BPM-suite op deze markten en kennisgebieden nog beter worden ingezet.

"De praktische toepasbaarheid van de software van Pallas Athena betekent een waardevolle aanvulling op onze dienstenportfolio". Zo stelt Karel Piethaan, directeur van Key ICT. De ambities reiken echter verder dan het leveren van diensten. Vandaar dat Key ICT Value Added Reseller is geworden van de producten van Pallas Athena. "Met de producten Protos, Protos Activate en FLOWer van Pallas Athena zijn wij nu in staat om onze klanten turn-key oplossingen aan te bieden."

John Jansen, commercieel directeur van Pallas Athena Solutions: "Naast kennis van bedrijfsprocessen spreekt de focus op markten en kennisgebieden ons enorm aan, vandaar dat wij Key ICT graag begroeten als VAR. De specifieke inbreng van specialistische kennis helpt om onze producten optimaal in te zetten en daardoor het rendement voor de klant sterk te vergroten. Maar ook de visie van Key ICT als dienstverlener en de durf om te investeren in een relatie, zijn specifieke eigenschappen die wij in Key ICT waarderen."

Over Pallas Athena Solutions

Pallas Athena Solutions biedt de top in Business Process Management Software & Solutions, de meest hoogwaardige combinatie van BPM-producten en -diensten die op de markt verkrijgbaar is. De Pallas Athena BPM Suite bestaat uit de zeer gebruiksvriendelijke producten Protos, Protos Activate en FLOWer voor procesmodellering, workflowmanagement en casehandling, die elkaar aanvullen maar ook uitstekend afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Daarnaast bieden wij onze klanten een compleet dienstenpakket: van strategievorming tot en met realisatie en beheer.





Pallas Athena