Mandeor gaat samenwerken met N&S Arbo Consult


Preventieve werking stoelmassage erkend door Arbo-specialist

AMERSFOORT, 20070926 -- Mandeor stoelmassage en N&S Arbo Consult B.V. zijn deze zomer een samenwerking aangegaan, met als doel hun krachten te bundelen. Mandeor is hiermee aan een verovering van het bedrijfsleven begonnen. Voor N&S Arbo Consult is het een toevoeging aan de dienstverlening op het gebied van preventie.

De twee oprichters van Mandeor-stoelmassage, Chantal en Muriel ten Haken, zijn hun activiteiten op het gebied van stoelmassage begonnen in november 2006. Beide komen uit het bedrijfsleven en (her)kennen de klachten die veel werknemers hebben. "Naast stoelmassage vinden wij persoonlijke aandacht net zo belangrijk. Simpelweg vragen hoe het met iemand gaat, een schouderklopje of een luisterend oor doet vaak wonderen", aldus Muriel ten Haken. "Met een team van freelancers streven wij ernaar om op korte termijn vele bedrijven van stoelmassage te kunnen voorzien".

N&S Arbo Consult B.V. is gevestigd in Maarssen, geeft advies ter verbetering van de arbeidsomstandigheden en verzorgt opleidingen op dit gebied, zoals VCA- en BHV cursussen. "Dat wij nu stoelmassage kunnen toevoegen aan dit aanbod, is een zeer welkome aanvulling voor het Nederlandse bedrijfsleven", aldus directeur Marc Hopmans. "Veel werknemers hebben klachten aan rug, schouders, nek of hebben last van stress-gerelateerde klachten. Door stoelmassage te adviseren binnen de Risico Inventarisatie en -Evaluatie (RIE), kunnen vele fysieke klachten verminderd of voorkomen worden".

Chantal ten Haken: "Onze klanten reageren positief op de samenwerking. Naast stoelmassage geven wij samen met Arbo Consult B.V. advies over beeldschermwerk. In de komende maanden brengen wij stoelmassage nog meer onder de aandacht van onze bestaande, maar ook bij nieuwe klanten, door het verzorgen van demonstraties bij de bedrijven. Want stoelmassage is echt een ervaringsproduct."