Nieuw gezicht bij Marqit Advisory


DEN HAAG, 20070926 -- Het team van Marqit Advisory is per 1 augustus jl. versterkt met een nieuwe consultant. Matthijs Paardekooper, voormalig consultant bij LogicaCMG, richt zich in zijn nieuwe rol als Marqit Advisory consultant op de toenemende behoefte van bedrijven (zowel profit als non-profit) te worden begeleid bij oriëntatie op en selectie van ICT-oplossingen.

Matthijs heeft vier jaar ervaring in de implementatie van o.a. servicemanagement-, documentmanagement- en content management systemen in de publieke sector bij o.a. de Raad voor de rechtspraak.

"In de snel veranderende ICT-markt is het voor eindgebruikers lastig om het overzicht te bewaren en een juiste keuze te maken. De markt is volop in beweging; nieuwe spelers, fusies en overnames zijn de dagelijkse praktijk. Diverse ICT-projecten heb ik de afgelopen jaren zien uitdraaien op een langdurige zoektocht naar functionaliteiten. Er is veel behoefte aan een gespecialiseerde onafhankelijke partner, een expert die de klant ondersteunt in zijn selectiekeuze. Marqit focust zich op die begeleiding gedurende de oriëntatie en selectie fase. De interesse van grote multinationals en overheidsorganisatie in de aanpak van Marqit Advisory groeit enorm. Mijn doel is om Marqit Advisory verder te professionaliseren en te laten groeien tot DE begeleider van oriëntatie- en selectietrajecten."

Over Marqit

Marqit biedt zakelijke eindgebruikers begeleiding bij de juiste keuze in IT. Via gespecialiseerde websites en evenementen delen wij informatie over IT-oplossingen tijdens oriëntatie op en selectie van IT-producten en -diensten. Inmiddels maken duizenden organisaties gebruik van onze diensten op de deelgebieden Security, Storage, Mobility, Tooling en Outsourcing. Marqit organiseert jaarlijkse Tooling Event, en is de organisator van het Nationaal Mobility Event.

Voor meer informatie zie www.marqit.nl Marqit was genomineerd voor Sprout's Business Boost 2006 (10 beste groeiplannen).





Ingezonden persbericht