Stichting Bouw Research

Discussiebijeenkomst Integraal ontwerpen: wat is de waarde voor de klant?

SBR organiseert 26 september 2007 een discussiebijeenkomst over Integraal ontwerpen. Het doel is om de uiteenlopende beelden binnen de bouw over dit thema op één lijn te krijgen. Met als uiteindelijke uitkomst waarvermeerdering voor de klant. SBR doet dit samen met Bouwend Nederland, BNA, ONRI, Uneto VNI en de FOSAG. De bijeenkomst vindt plaats in het NH-hotel in Den Haag en start om 14.00 uur.

Centraal tijdens de bijeenkomst staat een case: de deelnemers bevinden zich zogenaamd in 2010 en kijken gezamenlijk terug op een bouwproject dat helemaal integraal tot stand is gekomen. Waar zijn ze allemaal tegenaan gelopen? Wat ging er goed, wat waren de leerervaringen. En wellicht het belangrijkste: wat heeft de klant er aan gehad en wat was de rol van iedere deelnemer?

Vervolgens verplaatst de discussie zich naar 2007:
* Welke kansen zien de deelnemers voor de branche?
* Hoe kunnen ze de kansen benutten die de markt nu biedt?
* Welk businessmodel is het meest geschikt, of in welke situaties zijn welke modellen het meest geschikt?
* Hoe kunnen ze de problemen die ze hebben geconstateerd voorkomen?

Integraal werken betekent samenwerken door bouwpartners; van ontwerp tot oplevering. Daarom vraagt SBR ondernemers uit alle geledingen van de bouw van harte uit om mee te discussiëren.

De bijeenkomst is inclusief een diner en eindigt om 20.00 uur.

Meer informatie is te vinden in de SBR-agenda.

Inhoudelijke vragen over dit thema? Neem dan contact op met SBR, Krijn Smallenburg, 010-2065959, k.smallenburg@sbr.nl woensdag 22 augustus 2007