Projectontwikkelaar 3W


Babywear- en lifestyleconcept opent vestiging in Mosae Forum

lief! winkel komt naar Limburg

Woensdag 26 september opent lief! haar eerste vestiging in Limburg. 154 m2 babywear en lifestyle voor kinderen van 0 tot en met 2 jaar centraal gelegen aan het middenplein van Mosae Forum, dé nieuwe en moderne A1-locatie in het centrum van Maastricht. Een omgeving die aansluit bij het merk lief! waarbij nostalgie in een modern jasje aan de basis ligt van de ontwerpen. Binnen Mosae Forum, een ontwikkeling van 3W, is plaats ingeruimd voor zowel grote, publiektrekkende winkelketens als kleinere, specialistische winkels. Al deze winkels sluiten naadloos aan op het sfeervolle kernwinkelgebied in de historische binnenstad. lief! heeft inmiddels vier vestigingen geopend in Nederland en een in België.

lief!
Medio 2005 werd de eerste lief! winkel in Giessenburg geopend. Door alle enthousiaste reacties werd de lief! collectie steeds uitgebreider. Inmiddels is lief! een totaalconcept met zowel eigentijdse kleding als lifestyle-artikelen voor babys en peuters. De collectie bestaat voor ongeveer de helft uit kleding, van rompertjes en shirtjes tot slofjes en jasjes. De andere helft wordt bepaald door meubels en accessoires voor de kinderkamer zoals ledikanten, kasten, speelgoed, beddengoed en diverse cadeauartikelen. lief! heeft de ambitie om binnen enkele jaren te groeien naar een keten met landelijke dekking, zodat op termijn ongeveer veertig vestigingen in Nederland te vinden zijn.

Orange Babies
lief! ondersteunt Orange Babies, een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV en hun babys in Afrika te helpen. Van ieder verkocht lief! product gaat een deel naar een speciaal project Baby Haven in Windhoek (Namibië), waar een weeshuis wordt gebouwd.

lief!, Mosae Forum 27, Maastricht
Zie ook: www.lieflifestyle.nl

Meer info:
lief!, Marieke Noorlander, marketing & communications manager, tel.0184-480130/ 06-12556248
of met 3W, Nico Eurlings, algemeen directeur, tel. 043-366 77 77