Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Informatieavond voorontwerp-bestemmingsplan De Legmeer

23 augustus 2007
Op woensdag 26 september zijn alle bewoners van De Legmeer van harte uitgenodigd voor een informatieavond 'Voorontwerp-bestemmingsplan De Legmeer'.

Voorontwerp bestemmingsplan

De bestemmingspannen en uitwerkingsplannen voor De Legmeer zijn nu al geruime tijd vastgesteld. In verband met de actualisering van bestemmingsplannen is de gemeente gestart met de voorbereiding voor een nieuw bestemmingsplan voor De Legmeer.

Informatieavond

De gemeente wil de bewoners van De Legmeer tijdens een informatieavond informeren over het concept bestemmingsplan. Deze informatieavond vindt plaats op:

Woensdagavond 26 september in het Alkwin Kollege

Wij nodigen alle bewoners van De Legmeer van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De avond start met een toelichting op de in het voorontwerp bestemminsplan opgenomen bouwmogelijkheden voor de bewoners van de schakelbungalows. Aansluitend volgt een algemene toelichting op het voorontwerp-bestemmingsplan. Het programma van deze avond kunt u rechts downloaden.

Aanmelden

In verband met de organisatie willen wij graag weten of en met hoeveel personen u deze avond aanwezig bent. U kunt zich aanmelden via het online formulier of telefonisch via tel: 51 3978.

Wij stellen u aanwezigheid zeer op prijs en hopen u te begroeten op de bijeenkomst!

Meer weten?

Heeft u vragen over deze avond dan kunt u contact opnemen met Maurits Voorhorst, tel. 513274 (tot 17 september) of Marijke Stapper, tel. 513276 (na 17 september).
^

* Aanmeldformulier informatieavond De Legmeer


* Programma