Ingezonden persbericht

Persbericht

Amersfoort, 25 september 2007

Inside Technology verwerft distributie rechten voor de Benelux van de Canadese fabrikant Epiphan

Op de IBC in Amsterdam heeft Inside Technology BV een distributie overeenkomst gesloten met de Fabrikant Epiphan. Deze fabrikant is gespecialiseerd in het registreren van VGA informatie van computerschermen. Deze informatie kan worden opgeslagen op een computer, een externe recorder of over netwerken worden gedistribueerd naar andere locaties.

Het producten scala bestaat uit externe VGA grabbers, VGA recorders en apparaten die VGA informatie over netwerken kunnen versturen.

De VGA grabbers kunnen worden aangesloten aan de VGA uitgang van een computer scherm en via een USB connector worden opgeslagen op de PC. Er zijn verschillende modellen die resoluties aan kunnen van 640 x 480 bij 25 frames per seconden in interlaced mode, tot aan modellen die beelden in een resolutie van 2048 x 2048 bij 15 frames per seconden in progressieve mode kunnen opnemen.

Toepassingen zijn o.a in de medische wereld waar men opnamen wil maken van beeldschermen met röntgen informatie, ultrasound of endoscopie etc. maar ook in de civiele sector waar men proces controlle wil doen of radar informatie wil analyseren. Naast deze toepassingen zijn de produkten met name geschikt voor onderwijs doeleinden waar men simulaties van programma's kan opnemen en opslaan en dit naar anderen versturen of een gebruiker live laten meekijken via het internet naar een beeldscherm op een andere lokatie.

Inside Technology is gespecialiseerd in Multimedia oplossingen met name voor streaming video en data over internet en intranet.

Meer informatie over de producten van Epiphan of over dit artikel kunt u verkrijgen bij de marketing department van:

Inside Technology BV

Fortranweg7
3821 BK Amersfoort
tel: 033-4558524
fax : 033-4558310
Internet: http://www.inside.nl
E-mail: info@inside.nl

---- --