Gemeente Wijk bij Duurstede

Nieuw nummer `Politie&U' is uit

Politie Utrecht houdt u op de hoogte!

Het nieuwe nummer van de politiekrant `Politie&U' valt eind september in de brievenbus. Deze politiekrant verschijnt een aantal keer per jaar en wordt huis aan huis in de provincie Utrecht verspreid.

In dit nummer is te lezen wat de politie doet met aangifte, hoe je aangifte moet doen en waarom je aangifte moet doen. Ook is er aandacht voor de website: www.ditdoenwij.nl. Op deze website vindt u informatie over de taken en werkzaamheden van de politie Utrecht. Nieuw op deze website is een weblog met de belevenissen van een rechercheteam uit Nieuwegein. Daarnaast kunt u zien hoe onderzoeken verlopen en hoe tot oplossingen wordt gekomen.
Naast de website en de politiekrant houdt politie Utrecht u de komende tijd ook op andere manieren op de hoogte van de werkzaamheden van de politie. Op Bingo FM en Radio M worden in oktober en november de hele dag radiospotjes uitgezonden. Verder rijden zes weken de stadsbussen in Utrecht en Amersfoort en de streekbussen in de regio rond met daarop uitingen van de politie Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.ditdoenwij.nl en www.politie.nl/utrecht