Dewey Ballantine en LeBoeuf, Lamb, Greene & MacRae kondigen de afronding van de fusie aan

26/09/2007 22:23



PR Newswire



NEW YORK, September 26 /PRNewswire/ --
Dewey Ballantine LLP ('Dewey Ballantine') en LeBoeuf, Lamb, Greene & MacRae LLP ('LeBoeuf Lamb') hebben vandaag aangekondigd dat beide maatschappen de combinatie van de twee kantoren met een overweldigende meerderheid hebben goedgekeurd. Vanaf 1 oktober 2007 zullen beide kantoren beginnen te werken onder de naam Dewey & LeBoeuf LLP ('Dewey & LeBoeuf').

De fusie zal leiden tot een kantoor met meer dan 1.300 advocaten in 12 landen. Het hoofdkantoor van Dewey & LeBoeuf zal in de stad New York City gevestigd zijn en zal worden geleid door voorzitter Steven H. Davis en een directiecomité met gelijke vertegenwoordiging van Dewey Ballantine en LeBoeuf Lamb.

"Vandaag is een historische dag voor onze beide kantoren, aangezien wij nu een van de grootste advocatenkantoren van New York zullen worden met een omvangrijk internationaal bereik", aldus Steven H. Davis, de voorzitter van LeBoeuf Lamb. "De algemene steun die wij van onze partners, vennoten, personeelsleden en cliënten hebben gekregen tijdens het hele fusieproces is van cruciaal belang geweest voor het succes van deze combinatie. Onze toekomst is rooskleurig en wij zien ernaar uit te kapitaliseren op de verhoogde kwaliteit, schaalvoordelen en omvang van Dewey & LeBoeuf om een sterk aanbod van diensten en middelen te bieden aan onze cliënten over de hele wereld."

Over Dewey Ballantine
Dewey Ballantine LLP is in 1909 opgericht en is een internationaal advocatenkantoor met ruim 550 advocaten in de Verenigde Staten (New York, Washington D.C., Los Angeles, East Palo Alto, Houston, Austin, Charlotte), het Verenigd Koninkrijk (Londen), Duitsland (Frankfurt), Italië (Milaan, Rome), Polen (Warschau) en China (Peking). Via een netwerk van kantoren behandelt het advocatenkantoor een aantal van de grootste en meest complexe transacties, rechtszaken en fiscale zaken in de zakenwereld op het gebied van fusies en overnames, private equity, projectfinanciering, corporate finance, reorganisaties en faillissementen, mededinging, intellectuele eigendom, sportrecht, gestructureerde leningen, internationale handel etc. De bedrijfstakken waarin het kantoor gespecialiseerd is, zijn onder meer energie en nutsbedrijven, gezondheidszorg, verzekering, financiële diensten, media, consumptie- en industriële goederen, consumentenelektronica, technologie, telecommunicatie en vervoer.

Over LeBoeuf Lamb
LeBoeuf, Lamb, Greene & MacRae LLP is in 1929 opgericht en is een internationaal advocatenkantoor met ruim 700 advocaten in de Verenigde Staten (New York, Washington, D.C., Albany, Boston, Chicago, Hartford, Houston, Jacksonville, Los Angeles en San Francisco), het Verenigd Koninkrijk (Londen), België (Brussel), China (Peking en Hongkong), Frankrijk (Parijs), Kazakstan (Almaty), Rusland (Moskou), Zuid-Afrika (Johannesburg) en Saoedi-Arabië (Riyad). Door de ervaring van het kantoor in de sectoren van energie, nutsbedrijven en verzekering heeft het een toonaangevende positie op het vlak van vennootschaps- en financiële diensten, faillissement en procesvoering over de hele wereld. LeBoeuf Lamb vertegenwoordigt uiteenlopende cliënten uit de sectoren van banken, finance, verzekeringen, energie, telecommunicatie, e-commerce, vervoer, fabricage, onroerend goed en entertainment, evenals handelsorganisaties en overheidsinstanties.

Contactpersonen:

Jason Dinwoodie, Dewey Ballantine

+1-212-259-6520; jdinwoodie@deweyballantine.com

Stephen DiCarmine, LeBoeuf Lamb

+1-212-424-8874; sdicarmine@llgm.com

Jason Dinwoodie van Dewey Ballantine, +1-212-259-6520, jdinwoodie@deweyballantine.com; of Stephen DiCarmine van LeBoeuf Lamb, +1-212-424-8874, sdicarmine@llgm.com