Socialistische Partij afdeling Oss
Algemene ledenvergadering

29-09-2007 *
Nieuw bestuur gekozen

Op de algemene ledenvergadering van 26 september zijn de volgende personen in het SP bestuur gekozen:
Albert Arends, Ans van Heumen, Bernard Delpeut, Cees Groot, Chris Ermers, Henk Foolen, Jan van der Doelen, Jan Zoll, Johannes van der Aa, Jules Iding, Loet Wolff, Lilian Marijnissen, Marie-Therese Janssen, Paul Peters, Paul Westerveld, Stijn Steenbakkers, Sven Hoogeveen, Tiny Manders, Wim van Dorst, Marleen Claassen, Mari-Anne Marijnissen.

Marleen Claassen is met algemene stemmen gekozen tot voorzitter van de SP afdeling Oss.

Afscheid Anneke de Bres

Bij de verkiezing van het nieuwe bestuur keerden enkele bestuursleden niet terug om persoonlijke redenen. Een van hen is Anneke de Bres.

Anneke gaat uit het bestuur maar blijft natuurlijk van betekenis voor de afdeling en uiteraard voor Ons Medisch Centrum. Anneke is van grote betekenis altijd al geweest voor de SP afdeling Oss en ook voor de landelijke SP. Als arts van Ons Medisch Centrum, comité eerlijk delen, raadslid en fractievoorzitter.

Actie voerend voor alles wat met gezondheidszorg en sociale zaken heeft te maken, altijd scherp en alert voor zaken die op al die gebieden niet goed geregeld zijn en beter moeten. Met een zo vanzelfsprekende bevlogenheid en tomeloze energie heeft Anneke vele zaken aan de kaak gesteld en gezorgd voor verbeteringen en veranderingen.

Anneke, de SP afdeling Oss bedankt je voor je tomeloze inzet.

Anneke de Bres

Zie ook:

* Dossier SP-leden