Gemeente Capelle a/d IJssel

|                                                                              |
Persbericht
datum:
23 april 2007
nummer:
037
|                                                                              |
Oproep tot bijdragen aan 'De Uitdaging' Capelle aan den IJssel

De Uitdaging
Zet 500 ambtenaren aan het werk!

Op donderdag 27 september organiseert de gemeente Capelle aan den IJssel De Uitdaging. Een actieve dag waarop minstens 500 ambtenaren met uw ideeën, dromen en wensen aan de slag gaan. Alle ambtenaren en leden van het college en de gemeenteraad komen op deze dag achter hun bureau vandaan om projecten in de buitenruimte van Capelle uit te voeren.

U bepaalt
Om deze dag tot een groot succes te maken, heeft de gemeente uitdagingen nodig. U mag bepalen waar u de ambtenaren aan het werk wilt zetten. Wilt u een groenstrook op laten knappen; droomt u van een leuk ingerichte binnenplaats of het 'pimpen' van een plein? De ambtenaren van uw gemeente laten zich graag uitdagen om uw wensen te realiseren. Sjouwen, schilderen, timmeren, metselen, tuinieren, lassen.de handen gaan voor allerlei mogelijke klussen uit de mouwen.

Heeft u dromen of wensen?
Het woord is aan u. Laat weten wat u opgeknapt of verbeterd wil zien in de buitenruimte. Dat hoeft niet bij u in de straat of omgeving te zijn, zolang het maar in de gemeente Capelle aan den IJssel is. Daag de ambtenaren uit om er iets moois van te maken. U kunt uw wensen voor 15 mei doorgeven aan Iris Janssen, telefoon 2848672, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel, e-mail i.janssen@capelleaandenijssel.nl



Gemeente Capelle a/d IJssel