Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Rotterdam, 27 juni 2007

ISSO gaat in discussie over beleid, kennis en praktische toepassing van duurzame technieken

Op donderdag 27 september a.s. vindt in het Kurhaus te Scheveningen de derde editie van het ISSO-Najaarsoverleg plaats. Dit maal staat dé relatiedag voor de installatiesector in het teken van 'Duurzaamheid in de installatiepraktijk'.

Op het Najaarsoverleg zal ISSO, onder de subtitel "Toekomstparade", aandacht vragen voor de praktische toepassing en de toekomstige ontwikkelingen van duurzame technieken.

Discussiebijeenkomst

In een discussiebijeenkomst, onder leiding van radio/tv-presentator en cabaretier Dolf Jansen, draait alles om het beleid, de kennis en met name de praktische toepassing van duurzame technieken. Denk daarbij aan warmtepompen, betonkernactivering, micro-wkk, windenergie, zonnepanelen, enzovoorts. Ook komen de haalbaarheid en de toekomstige ontwikkelingen op dit gebied aan bod. Welke rol spelen de huidige technieken op dit moment en over 5 jaar? Welke technologieën zijn technisch en economisch realiseerbaar? Dit is de kans om mee te discussiëren met de hoofdrolspelers op dit terrein, zoals politici, beleidsmakers, kennisinstituten, brancheverenigingen en diverse praktische uitvoerders.

Meer informatie

Het Najaarsoverleg vindt plaats op 27 september 2007, van 14.00 - 17.30 uur, in het Kurhaus te Scheveningen. De deelnamekosten bedragen ¤195,00. Voor meer informatie en aanmelden kan men de website www.isso.nl raadplegen.