Gemeente Beek


Bijeenkomst Verkeer in Spaubeek

27 september 2007

Met regelmaat spreken de inwoners van Spaubeek hun bezorgdheid uit over verkeersproblemen in hun woonomgeving. De gemeente wil de zorgpunten bredere aandacht geven en nodigt daartoe de inwoners van Spaubeek uit voor een themabijeenkomst verkeer die op 27 september a.s. om 19.30 uur uur in MFC t Raodhoes aan de Musschenberg wordt gehouden.

De bijeenkomst wordt geleid door een neutrale voorzitter die werkzaam is voor het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL). De gemeente is onder meer vertegenwoordigd in de persoon van de portefeuillehouder verkeer. Uitgangspunt is om samen de knelpunten in Spaubeek in beeld te brengen.
Vervolgens is het de bedoeling om uit de aanwezige inwoners een werkgroep te formeren die samen met de gemeente, politie en Veilig Verkeer Nederland onder begeleiding van het ROVL voorstellen zal doen om de problemen op te lossen. De voorgestelde maatregelen worden eerst gerapporteerd aan de andere inwoners en daarna voorgelegd aan het college. Er wordt naar gestreefd om het proces binnen ca. 4 maanden af te ronden.

Hopelijk zullen velen gevolg geven aan de uitnodiging om de bijeenkomst op 27 september a.s. bij te wonen. Als u verhinderd bent maar u wilt zich wel als lid van de werkgroep aanmelden dan kan dat bij de heer H. Jorissen, tel. 046-4389286 of via een e-mailbericht naar info@gemeentebeek.nl onder vermelding van het onderwerp.