Gemeente Capelle a/d IJssel

|                                                                              |
Vooraankondiging
datum:
25 juli 2007

nummer:
069

|                                                                              |
Seniorenbeurs 2007 in Capelle

'Samenleven is samen doen'

Op donderdag 27 september vindt van 10.00 tot 17.00 uur in het Isala Theater en de bibliotheek de Seniorenbeurs 2007 plaats. Het thema is 'Samenleven is samen doen' en de toegang gratis.

De beurs wordt georganiseert door de gemeente in samenwerking met organisaties, instellingen en een aantal bewoners. Lifestyle, wonen, salsa, lachyoga, beauty. Een kleine greep uit het brede aanbod aan activiteiten. Voor ieder wat wils. Bijzondere aandacht is er voor de Wet maatschappelijke ondersteuning. Er wordt ingegaan op de manier hoe bezoekers daar hun steentje aan kunnen bijdragen. Bijvoorbeeld door middel van vrijwilligerswerk, mantelzorg. Vandaar het thema van deze derde seniorenbeurs: 'Samenleven is samen doen'.

Net als bij de edities in 2002 en 2005 wordt gerekend op een grote, enthousiaste toeloop van bezoekers van 55+, maar jongere Capellenaren zijn ook van harte welkom.

Als geinteresseerden niet in staat zijn om zelf naar de beurs te komen, dan zorgen wij voor vervoer. Daarvoor kan met Jane Haridat, 06 - 250 35 638, contact worden opgenomen.

Het definitieve programma wordt in september bekend gemaakt.