Ingezonden persbericht


TMF Kweekvijver & 3FM Serious Talent
On Tour

Amsterdam, 6 augustus 2007

Dit najaar gaan Agents After All, TMF Kweekvijver en 3FM Serious Talent samen On Tour! Met drie jonge, opkomende bands, die ook nog eens allemaal winnaar zijn geweest van TMF Kweekvijver en de 3FM Serious Talent wedstrijd, crossen we het hele land door. Twee van de te gekke bands die we in onze tourbus zullen meenemen kunnen we alvast bekend maken! Dit zijn de aanstekelijke punkpop-band Jeremy's en de rockband met een gothic-edge Good Things End! Wij houden jullie nog héél even in spanning wie de derde band wordt! Binnenkort gaan wij dit bekend maken dus hou ons in de gaten!

Jeremy's
Vanaf volgende week is Jeremy's energieke eerste single 'Saturday' volop te zien op TMF met hun gloednieuwe Kweekvijver-video. Bovendien lopen ze als 3FM Serious Talent-winnaar de deur inmiddels meer dan plat bij 3FM. Een citaat van Giel Beelen zegt al genoeg: '...dit bandje heeft maar één nadeel: je gaat er zo hard van rijden!’

Good Things End
Een introductie is niet meer nodig. Good Things End won zelfs dé 3FM Serious Talent-award en was de afgelopen winter niet van radio en tv af te slaan met hun hitsingle 'I know'. De band werkt op dit moment met volle overgave aan hun debuutalbum, dat ijzersterk belooft te worden! Tijdens deze tour geeft de band speciaal voor ons alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten... Mis het niet!

Boekingskantoor Agents After All is net als 3FM en TMF zeer actief met het ontdekken en ondersteunen van nieuw Nederlands talent. De tour is dan ook dé ultieme manier om deze jonge bands in populaire Nederlandse zalen te laten rocken en om jullie te trakteren op goede shows.

Benieuwd geworden naar wanneer en waar deze bands optreden? Hieronder staan de 10 zalen waar de TMF Kweekvijver & 3FM Serious Talent Tourbus zijn motor stil zet.

27-9 Patronaat - Haarlem (www.patronaat.nl) 28-9 Paard - Den Haag (www.paard.nl)
4-10 Simplon - Groningen (www.simplon.nl)
5-10 Perron 55 - Venlo (www.perron55.nl)
6-10 Rotown - Rotterdam (www.rotown.nl)
7-10 013 - Tilburg (www.013web.nl) 11-10 Ekko - Utrecht (www.ekko.nl) 18-10 Merleyn - Nijmegen (www.merleyn.nl 19-10 Romein - Leeuwarden (www.poppodiumromein.nl) 20-10 Atak - Enschede (www.atak.nl)

----------