Elsevier Congressen

Gegevensuitwisseling in gemeenten

Privacy? Meer mogelijkheden dan u denkt!

Datum: Donderdag 27 september 2007 Locatie: SpectraFacility in Utrecht Tijd: De verdiepingsdag begint om 09.03 uur en eindigt om 16.45 uur
Kosten: De kosten voor deze verdiepingsdag is 799,- per persoon (excl btw)
Doelgroep: Medewerkers werkzaam bij Burgerzaken, Juridische Zaken, FG's, privacy functionarissen, projectmanagers en coördinatoren binnen gemeenten en ketenpartners, iedereen die in de praktijk maken heeft met de uitwisseling van gegevens in de gemeentelijke omgeving. Bestand: Download hier de vooraankondiging Inschrijven: Schrijf u meteen in!

Profiteer van onze Summersale!

Bij het uitwisselen van gegevens worden vaak ten onrechte juridische barrières gesignaleerd. Weet u wat er in werkelijkheid allemaal mogelijk is? Bijvoorbeeld op het vlak van dienstverlening of samenwerking met derden? Tijdens deze interactieve dag zetten experts de mogelijkheden en systematiek van gegevensuitwisseling voor u uiteen. U krijgt inzicht in relevante (actuele) wetgeving en ontwikkelingen. Ook hoort u talrijke voorbeelden van slimme toepassingen in de praktijk.

Uw docenten zijn:

mr. H. Gardeniers mr. H. Gardeniers
Partner en senior consultant
Net2Legal Consultants

Huib Gardeniers adviseert en begeleidt bij complexe juridische en managementvraagstukken in verband met privacy, privacybescherming en het verwerken van gegevens. Daarnaast is hij onder meer verbonden aan de vakgroep TILT (Departement Recht Technologie en Samenleving) van de Universiteit van Tilburg. Hij is gespecialiseerd in vraagstukken op het vlak van privacy en technologie.

mr. C.W.J.M. Ebbers mr. C.W.J.M. Ebbers
Directeur en privacy consultant
Ebbers Juridisch Advies

Corrie Ebbers is zelfstandig juridisch adviseur en was voorheen werkzaam bij de Registratiekamer (het huidige CBP). Zij richt zich voornamelijk op de publieke- en semipublieke sector, de zorgsector en woningcorporaties. Zij is gespecialiseerd in gegevensverwerking in en verstrekking uit de gemeentelijke basisadministratie.

dr. mr. E. Schreuders
Partner en senior consultant
Net2Legal Consultants

Eric Schreuders adviseert en begeleidt bij complexe juridische en managementvraagstukken in verband met privacy, privacybescherming en het verwerken van gegevens. Voorheen was onder meer verbonden aan het Centrum voor Recht, Bestuur en Informatisering (CRBI) van de Universiteit van Tilburg en werkzaam bij de Registratiekamer (het huidige CBP). Hij is gespecialiseerd in privacy-juridische vraagstukken op het terrein van politie, justitie en samenwerkingsprojecten.

Informatie over het volledige programma volgt nog

In samenwerking met: Gemeente.nu

Praktische informatie

De organisatie
De organisatie van deze verdiepingsdag ligt in handen van Elsevier Congressen en Gemeente.nu

Informatie
Heeft u vragen of opmerkingen m.b.t. het programma, neemt u dan contact op met Bart Voorhuis , congresontwikkelaar, telefoonnummer 070-441 57 36.

Datum, tijd, locatie en routebeschrijving
Donderdag 27 september 2007, Spectra Facility in Utrecht

De studiedag begint om 09.30 uur en eindigt om 16.45 uur. De routebeschrijving en bevestiging worden minimaal 3 weken voor aanvang van de studiedag verstuurd.

Routebeschrijving

Kosten
De kosten voor deze verdiepingsdag is 799,- per persoon (excl. btw).

Profileringsmogelijkheden
Op dit symposium bestaat de mogelijkheid om de activiteiten van uw organisatie te presenteren door middel van een stand of sponsoring. Voor meer informatie of voor een overzicht van de promotiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Bart Voorhuis op 070-441 57 36.

Schrijf u hier in

.
.