Gemeente Bernheze


Bedrijven Nistelrode in gesprek met gemeente

Wethouder Daandels, portefeuillehouder Economische Zaken, zal op donderdag 27 september een aantal bedrijfsbezoeken afleggen in Nistelrode. De bezoeken zijn onderdeel van een serie bedrijfsbezoeken aan de verschillende kernen binnen de gemeente.

De bedrijfsbezoeken zijn voortgekomen uit de wens van de gemeente om meer in contact te treden met ondernemers uit Bernheze. Op deze manier wil zij een beter beeld krijgen van wat er leeft en speelt binnen de gemeente. Na de bezoeken in Nistelrode worden in het najaar ook bedrijven in Heesch bezocht. Dan zijn in deze collegeperiode in elke kern binnen Bernheze bedrijfsbezoeken afgelegd.

De ondernemersvereniging in Nistelrode heeft een programma samengesteld waarbij vier bedrijven uit verschillende takken worden bezocht. Hermes Machinale Houtbewerking, Heerkens Openhaarden & Kachels, Hubo Ketelaars en Lips Groen heten de gemeente welkom. Behalve de gemeente, zullen ook de voorzitter van de Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze (SOB) en een afvaardiging van de ondernemersvereniging van Nistelrode aan de bezoeken deelnemen.

Het programma is zo opgesteld dat bij elke ondernemer ruim voldoende tijd is om zowel actuele onderwerpen te bespreken als om het bedrijf zelf eens te bekijken. Ook is tijdens de dag tijd ingeruimd om met vier ondernemers tezamen, de ondernemerverenigingen en de gemeente bij te praten over uiteenlopende onderwerpen.