Nederlandse Tafeltennisbond


TTV Ilac zoekt oud-leden voor jubileum

19-09-2007

Op verzoek van TTV Ilac stellen wij u op de hoogte van onderstaand bericht.

Sport op hoog nationaal niveau, productieve jeugdbegeleiding en een keur aan al dan niet sportgerelateerde activiteiten. Dat is het beeld dat bijna 50 jaar tafeltennisgeschiedenis bij TTV Ilac in Gouda biedt.

Op 27 september 1958 werd TTV Ilac opgericht vanuit de personeelsvereniging van de drukkerij Koch & Knuttel, toen nog onder de naam K&K.Al snel bleek het een vereniging met potentie: in 1965 kwam K&K uit in de landelijke competitie. Sindsdien is de vereniging niet meer weg te denken geweest uit de nationale tafeltenniscompetitie! Na een aantal naamswisselingen staat ze sinds 1969 als Ilac bekend.

TTV Ilac zal in het weekend van 21 en 22 juni 2008 haar 50-jarig jubileum vieren met onder andere een internationaal tafeltennistoernooi en een feestavond. De vereniging wil haar jubileum graag met zoveel mogelijk leden en oud-leden vieren, maar heeft niet van iedereen actuele adresgegevens. Bent u lid geweest van TTV Ilac, of een van de voorlopers van de vereniging, stuur dan een mailtje met uw gegevens naar de jubileumcommissie via 50jaarilac@live.nl.