Ingezonden persbericht


TAO met spectaculaire percussie in de Agora

Agora, donderdag 27 september om 20.15 uur

Op donderdag 27 september om 20.15 uur kunnen muziek en percussie liefhebbers zich verheugen op de komst van TAO, de absolute top van de Japanse percussie. Op spectaculaire en hartveroverende wijze verovert dit Japanse drum- en percussiegezelschap de wereld. Met hun nieuwe programma, Da, the beat of life, gaan ze terug naar hun eigen roots.

Was hun discipline altijd al ongeëvenaard, met Da gaan ze nog een stap verder. Dit laatste meesterwerk van TAO is hét voorbeeld van muziek die uit het lichaam en de geest komt.

TAO maakt met een tiental performers, mannen en vrouwen, een onnavolgbare show. De schitterende muziek is afwisselend bombastisch en dan weer verfijnd. De performers stralen allen een ongeëvenaarde kracht en energie uit, in elke drumslag leggen zij hun ziel en zaligheid. Volgens eigen zeggen hebben deze drumslagen meer zeggingskracht dan woorden.

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij theaterkassa aan de Agorabaan 12 op ma t/m za van 11.00 - 15.00 uur. Of telefonisch te reserveren op 0320 - 239239 en te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.



Ingezonden persbericht