Gemeente Hengelo

Komt u ook naar de wijkinfodag Berflo Es?

Op donderdag 27 september laat iedereen die nauw betrokken is bij de wijk Berflo Es zien hoe het ervoor staat met Berflo Mooi, het vernieuwingsproject in de wijk. In een grote tent op het Olympiaplein is dan een bijeenkomst met een feestelijk tintje, waarvoor u van harte uitgenodigd bent.

Er is een uitgebreid programma, met hapjes en drankjes. De woningcorporaties St. Joseph Wonen en HBS Ons Belang en de gemeente Hengelo vertellen hoe het tot nu toe is gegaan met de herinrichting van de wijk en wat er nog allemaal gebeuren gaat. De directeuren van de wooncorporaties, de verantwoordelijke wethouder en wijkvertegenwoordigers worden op het podium geïnterviewd door Merel ten Elzen van TV Oost. Zij stelt op haar eigen bekende, humoristische wijze kritische vragen.

Ook voor andere belangrijke zaken is op 27 september veel aandacht. Bijvoorbeeld voor de multifunctionele accommodatie (die activiteiten voor de buurt organiseert), de brede school en het project Scoren in de wijk. Verder zijn er optredens van wijkbewoners.

Het programma in het kort:

15.00 uur Begin informatiemarkt en activiteiten (zo nemen wijkvrijwilligers het op tegen prominenten tijdens een voetbalactie met een speler van FC Twente)
19.00 uur Interviews op het podium door Merel ten Elzen (directeuren woningcorporaties, wethouder en wijkvertegenwoordigers) 20.00 uur Einde bijeenkomst

Graag tot donderdag 27 september!