T-Mobile zet groei door met 50ste winkel.

26/09/2007 12:02



T-Mobile



Op 27 september opent winkel nr. 50 in Hoorn

Morgen opent T-Mobile de deuren van haar 50ste winkel aan de Grote Noord in Hoorn. T-Mobile heeft in minder dan drie jaar tijd een stevige positie binnen de retailmarkt weten te bemachtigen. Dit succes is vooral te danken aan de persoonlijke serviceformule.

Fred van Lemmen, Directeur Sales T-Mobile Netherlands: 'In 3 jaar zijn we uitgegroeid tot een bekend gezicht in de meeste drukke winkelstraten van Nederland. Dagelijks gaan gemiddeld 12.000 bezoekers over de drempel. Zowel consumenten als zakelijke gebruikers weten wat ze kunnen verwachten in onze winkels. Onze winkelformule slaat aan. De wijze waarop T-Mobile service verleent is uniek. Zo werken de winkelmedewerkers met hetzelfde klantsysteem als de medewerkers van onze Klantenservice. We kunnen de klant op die manier met dezelfde vragen en verzoeken helpen zonder ze te hoeven doorverwijzen. Bij ons ervaren ze, ongeacht de plek, overal dezelfde deskundigheid en prettige service. Vanzelfsprekend hebben we altijd de laatste nieuwe toestellen in huis. De consument kan deze toestellen zelf in de winkel testen. In Hoorn openen we nu de 50ste winkel en we blijven doorgaan met de uitbreiding van ons winkelnetwerk en met het verder optimaliseren van onze service.'

Donderdag 27 september
Op donderdag 27 september opent de T-Mobile Shop aan de Grote Noord 58 in Hoorn haar deuren. Ter gelegenheid van deze winkelopening maken 100 mensen kans op een mooie prijs. In de straten rondom de T-Mobile Shop Hoorn zullen namelijk 's ochtends mobiele nummers van voorbijgangers worden verzameld. Deze 06-nummers komen op een voetbalveld waarop vier parachutisten zullen landen. De winnaars zijn de personen op wiens nummer de parachutisten landen. Zoals bij elke winkelopening van T-Mobile, heeft ook deze T-Mobile Shop een aanbieding waar klanten graag voor naar de winkel zullen komen.

Over T-Mobile
Met een jaaromzet van 1,138 miljard euro in 2006 en 2,638 miljoen actieve klanten in Nederland (30 juni 2007) bekleedt T-Mobile een stevige nummer 3 positie op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpots, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld. Als één van Deutsche Telekom's drie strategische bedrijfsonderdelen, concentreert T-Mobile zich op de meest dynamische markten in Europa en de Verenigde Staten. De dochterondernemingen van Deutsche Telekom leveren aan het eind van juni 2007 mobiele diensten aan bijna 112 miljoen klanten. Zij doen dit via een gemeenschappelijk platform gebaseerd op GSM, 's werelds meest succesvolle digitale draadloze standaard. T-Mobile is de enige mobiele communicatie aanbieder ter wereld met naadloze transatlantische dienstverlening.

T-Mobile maakt ook deel uit van FreeMove, een alliantie van de vier leidende Europese mobiele operators - Orange, TIM (Telecom Italia Mobile), T-Mobile and TeliaSonera. Hiermee ondersteunt FreeMove haar klanten in hun communicatiebehoeften, wanneer zij op reis zijn in het buitenland, op een manier zoals zij thuis gewend zijn.





http://www.t-mobile.nl