Ingezonden persbericht


woensdag 26 sept 2007

Aanstaande zaterdag start de voorverkoop van de reeds bevestigde shows in november. Vanaf dan kun je bij Plato R'dam, Velvet R'dam, Velvet Delft en in Rotown terecht voor kaarten van o.a. Justin Nozuka en CirKus ft. Neneh Cherry. Op korte termijn komen er waarschijnlijk nog enkele shows bij.

VANAF ZATERDAG IN DE VOORVERKOOP

* My Brightest Diamond (Do 4 okt)

* Jeremy's, The Girls & Good Things End (Za 6 okt)
* Stevie Ann (Zo 14 okt)

* Eric Roberson, presented by CrimeJazz (Do 18 okt)
* Les Savy Fav (Do 25 okt)

* Blood Red Shoes (Do 1 nov)

* Going To A Go-Go met o.a. The Bishops (Zo 4 nov)
* The Wombats (Ma 5 nov)

* The Tellers (Do 8 nov)

* Fujiya & Miyagi (Za 8 nov)

* Pinback + Support (Di 13 nov)

* CirKus ft Neneh Cherry (Ma 19 nov)

* Justin Nozuka (Ma 26 nov)

HELTER SKELTER : EENJARIG BESTAAN
Aanstaande vrijdag vieren we het éénjarig bestaan van Helter Skelter in Rotown. Voor de gelegenheid heeft St. Paul enkele van zijn favoriete muzikanten uitgenodigd om hem live bij te staan. Zo zijn onder andere Tjeerd Voicst en Maurits Gem van de partij om de avond op te luisteren. En oh ja, er is gebak!

JONATHAN RICHMAN : NON-SMOKING SHOW
Rokers opgelet! Het is niet toegestaan om te roken voor èn tijdens de uitverkochte show van Jonathan Richman. Dit mede op verzoek van de artiest, die vorig jaar is behandeld voor een poliep op zijn stembanden. Dank voor het begrip!

CRIMEJAZZ : GEWIJZIGDE AANVANGSTIJD
Aanstaande zondag begint het nieuwe CrimeJazz seizoen. Vanaf heden gaat de deur een uur eerder open bij de maandelijkse edities van CrimeJazz, oftewel om 20.00 uur. Het programma is daarbij ook een uur eerder afgelopen.

PRIJSVRAAG : MY BRIGHTEST DIAMOND
Volgende week donderdag speelt My Brightest Diamond in Rotown (foto). Om alvast in de stemming te komen verloten we twee prijspakketten met een boel My Brightest Diamond muziek. Mail het antwoord op onderstaande vraag naar info@rotown.nl en vergeet daarbij vooral je adres niet te vermelden. Succes!


- Wat is de echte naam van My Brightest Diamond?

Live! On Stage Jonathan Richman ft. Tommy Larkins on drums!

Jonathan Richman is en blijft een excentrieke verschijning. Zesenvijftig jaar oud, maar tegelijkertijd nog altijd met de naïeve en zorgenloze uitstraling van een jonge twintiger. Hij vormt een belangrijke inspirator voor bands als The Pixies en Weezer. woensdag 26 September 21:00 ¤ 9,00 (UITVERKOCHT)

Moke

Het zal toch niet waar zijn? Een Nederlandse band dat haar kop boven het maaiveld durft uit te steken?! Moke lijkt hier toch daadwerkelijk aan te voldoen en heeft ook nog eens dé songs om hun grote bek te rechtvaardigen. donderdag 27 September 21:00 ¤ 9,00 (UITVERKOCHT)

Helter Skelter 'One Year Anniversary'

Helter Skelter is de moeder aller punk/funk/wave/pop/dansplaten en de ideale kop voor Rotown's jongste dansavond. Vanavond, één jaar exact! St. Paul draait als vanouds, van The Monkeys naar Arctic Monkeys en van ESG tot LCD. Dansmuziek met een rock 'n roll spirit. Vergeet de griep, Helter Skelter heerst! You may be a lover, but are you a dancer? vrijdag 28 September 23:00 ¤ 5,00

CrimeJazz

Een nieuw CrimeJazz seizoen staat voor de deur. CrimeJazz is een eigentijds programma waarin diverse vormen van gesproken woord afgewisseld worden met hiphop, folk, nu-soul, jazz en aanverwante muziek. zondag 30 September 20:00 ¤ 8,00

* verwacht

* 04/10 My Brightest Diamond

* 05/10 Loosefit

* 06/10 TMF Kweekvijfer & 3FM Serious Talent On Tour ft. Good Things End, The Girls + Jeremy`s
* 11/10 The Infamous Mudclub ft. Yelle (Live)

* 14/10 Stevie Ann

* 18/10 CrimeJazz presents Eric Roberson & Band + Anthony David
* 21/10 Previewscreening Black Soil Filmfestival : Wholetrain
* 25/10 Les Savy Fav (Enige NL show!)

INFO ROTOWN

Café, restaurant, poppodium Rotown
Nieuwe Binnenweg 17-19
3014 GB Rotterdam
Tel. 010 - 436 26 69
Kantoor: 010 - 436 26 42
Fax.: 010 - 436 28 81
www.rotown.nl
Met onder andere de agenda, reviews en de laatste info.

AANVANGSTIJDEN

Bij optredens begint de band rond 21:30. Dj-sets starten rond 23:00. Programma onder voorbehoud, check www.rotown.nl voor de laatste info.

VOORVERKOOP

Concerten waarvan de kaarten in de voorverkoop verkocht worden, zijn te verkrijgen bij Rotown, Velvet Music (Oude Binnenweg 121a Rotterdam en Voldersgracht 3 Delft) en Plato Rotterdam (Meent 116). De voorverkoop begint drie weken voor de concertdatum.