Opties Boskalis donderdag 27 september

26/09/2007 17:37



Koninklijke Boskalis Westminster



Datum 26 september 2007

OPTIES BOSKALIS DONDERDAG 27 SEPTEMBER

Baggermaatschappij Koninklijke Boskalis Westminster nv kondigt de introductie aan van nieuwe opties in het aandeel Boskalis op Liffe NYSE Euronext, met ingang van morgen.

Boskalis groeit momenteel sterk, met een recordomzet en -winst en een ongeëvenaarde hoeveelheid werk in zijn markten. De onderneming hecht veel waarde aan goede communicatie met bestaande en toekomstige aandeelhouders, institutionele beleggers en financiële analisten. De koers van het aandeel Boskalis is de afgelopen drie jaar gestegen van Euro 7 (na splitsing) tot Euro 32. Boskalis maakt deel uit van de AMX sinds 2005.

Peter Berdowski, CEO van Boskalis:
"We zien de introductie op Liffe als een erkenning van het succes van ons bedrijf, en ook als blijk van waardering van ons aandeel door beleggers."

Koninklijke Boskalis Westminster nv is een internationaal opererend concern met een leidende positie op de wereldmarkt van baggerdiensten. De kernactiviteiten van Boskalis zijn aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Met belangrijke thuismarktposities in Europa en daarbuiten richt de onderneming zich op alle in de baggersector voorkomende diensten. Daarnaast heeft zij posities in strategische partnerships in het Midden-Oosten (Archirodon) en in offshore dienstverlening (Lamnalco). Boskalis heeft de beschikking over een veelzijdige vloot van meer dan 300 units en is actief in circa 50 landen, verspreid over vijf continenten. Boskalis heeft (inclusief zijn aandeel in partnerships) circa 8.000 medewerkers in dienst.

Voor nadere inlichtingen:

Roel Berends - Corporate Relations
Telefoon: 078 69 69 822 / 06 2001 0232
Telefax: 078 69 69 805
E-mail: r.t.berends@boskalis.nl

Dit persbericht is opgenomen op website www.boskalis.com








Royal Boskalis Westminster N.V.