Gemeente Ferwerderadiel

Geslaagde sportmiddag senioren Gemeente Ferwerderadiel.

27-09-2007 09:19

De seniorensporter uit de gemeente Ferwerderadiel kon afgelopen dinsdag 25 september jl. onder begeleiding aan verschillende sporten meedoen in en bij sporthal de Heechfinne te Ferwert.

Wethouder Dhr.R. Ruben opende om 14.00 uur de sportmiddag met een sportief welkom aan de sporters en belangstellenden en deed vervolgens mee aan een ronde koersbal.

Verschillende sporten werden in korte workshops van 30 minuten aangeboden door deskundige begeleiders. De buitensporten die werden gegeven waren Nordic walking, sportief wandelen, Jeu de Boules en golf. Binnen kon men meedoen aan gym, volksdansen,koersbal, en badminton. Het was een geslaagde middag die onderbroken werd door een pauze met koffie en thee in de sportkantine.

In de gemeente Ferwerderadiel wordt er door de ouderen volop gesport. Deze gelegenheid om samen te sporten, en kennis te maken met het nieuwe aanbod, werd door de deelnemers dan ook zeer op prijs gesteld.

Vanwege de belangstelling voor het golfonderdeel, worden en weer nieuwe lessen gegeven vanaf 16 oktober in de sporthal de Heechfinne te Ferwert. Hier kan iedereen op een geheel vrijblijvende manier aan deelnemen. Aanvang 13.30 uur. Materiaal is aanwezig. Informatie bij B.Dijkman, 0518-418881 / 06-12911179.