Ingezonden persbericht


Persbericht

27 september 2007

SCC en Xerox bundelen krachten in printing

~ klanten hebben één aanspreekpunt voor werkplekbeheer en managed print ~

SCC, internationale leverancier van ICT-diensten en -oplossingen, heeft haar partnerschap met Xerox geïntensiveerd. De partijen bundelen in Nederland hun krachten door de verdere integratie van de verkoop- en serviceactiviteiten. SCC zal haar eigen portfolio verder uitbreiden met Xerox-apparatuur, klantspecifieke oplossingen en dienstverlening.

De printing-markt groeit sterk in Nederland en het portfolio van Xerox sluit uitstekend aan bij de specifieke wensen binnen deze markt. SCC en Xerox verzorgen gezamenlijk ook de uitrol van grote projecten waarbij zowel de IT- als de facility-afdeling betrokken is, zoals bij de aanschaf van multifunctionals.

"Haar logistieke slagkracht en de positie in de Nederlandse markt als vooraanstaande, internationale leverancier van IT-producten en -diensten heeft aanleiding gegeven tot de verdere intensivering van het partnerschap met SCC", aldus Martijn Brand, Director Office Systems SMB & Channels van Xerox.

Voor klanten van SCC betekent de samenwerking dat zij voortaan één aanspreekpunt hebben voor zowel printing als werkplekbeheer, dat SCC aanbiedt onder de naam FLEXDESK.

"We zijn erg verheugd over deze samenwerking", zegt Patrick van de Coolwijk, Sales en Marketing Director bij SCC. "De werkwijze van Xerox sluit erg goed aan op die van SCC, want Xerox biedt net als SCC haar producten en diensten aan in een managed servicecontract. Door de intensievere samenwerking heeft SCC de dienstverlening naar haar klanten verder kunnen uitbreiden op het gebied van printing."

(239 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.

Over SCC
SCC is een leverancier van ICT-producten en -diensten, gespecialiseerd in infrastructuuroplossingen. Het bedrijf helpt Europese overheidsorganisaties en ondernemingen bij het inrichten, integreren en beheren van hun ICT-omgeving om daar maximaal rendement uit te halen. Via een netwerk van eigen vestigingen en partners voert SCC projecten uit in meer dan zestig landen. SCC maakt deel uit van Specialist Computer Holdings (SCH) de grootste niet-beursgenoteerde technologiegroep van Europa. SCH heeft ruim 7.000 medewerkers en een netwerk van 90 kantoren in Europa. Het bedrijf heeft de afgelopen 30 jaar een significante groei doorgemaakt en realiseert een omzet van meer dan 3 miljard euro. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.scc.com.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex bij LEWIS PR.

Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: maudg@lewispr.com

Voor verdere informatie over SCC kunt u contact opnemen met Rutger van Walbeek bij SCC.

Tel: +31 (0)172 634 477
E-mail: rwalbeek@nl.scc.com

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V

Patty de Jong
PR & Communications Manager

Tel: +31 (0)346 255 770
E-mail: patty.dejong@xerox.com

Trimedia Benelux (voor Xerox)

Petra de Jongh

Tel: +31 (0)23 750 32 10
E-mail: pdejongh@trimediabenelux.com

###

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.