Ingezonden persbericht


Persbericht

Warner Bros. Interactive Entertainment presenteert de LOONEY TUNES: DUCK AMUCK-videogame

~ Daffy Duck hoofdrolspeler in heetgebakerde nieuwe videogame voor de Nintendo DS ~

27 September, 2007 - Warner Bros. Interactive Entertainment introduceert dit najaar de geheel nieuwe LOONEY TUNES: DUCK AMUCK(TM)-videogame. De heetgebakerde en sluwe Daffy Duck speelt de hoofdrol in een stylus-based gameplay voor de Nintendo DS(TM). De game is eind november 2007 verkrijgbaar in Europa.

LOONEY TUNES: DUCK AMUCK wordt gepubliceerd door Warner Bros. Interactive Entertainment en is ontwikkeld door WayForward Technologies. Op een grappige manier kunnen spelers met hun Nintendo DS(TM)-stylus hun eigen Daffy Duck ergeren, irriteren en tot razernij brengen. De game is geïnspireerd op de klassieke Duck Amuck-cartoon. Spelers nemen het in een reeks mini-games op tegen Daffy Duck. Deze games variëren van retro-favorieten tot innovatieve gameplay-interactie met als doel Daffy's temperatuur en temperament te laten ontploffen. LOONEY TUNES: DUCK AMUCK heeft eveneens een draadloze gameplay waardoor spelers niet alleen kunnen samenspannen tegen Daffy, maar ook tegen elkaar kunnen strijden.

"LOONEY TUNES: DUCK AMUCK biedt gamers en fans van Daffy Duck een geheel nieuwe ervaring en totale controle bij het kwellen van de heetgebakerde eend in de grappige Looney Tunes-stijl", zegt Samantha Ryan, Senior Vice President, Development and Production bij Warner Bros. Interactive Entertainment. "Door de fantasierijke gameplay, kruipt de speler in de rol van de tekenaar. Met de Nintendo DS(TM) kan zowel individueel als in competitieverband tegen Daffy Duck gespeeld worden.”

LOONEY TUNES: DUCK AMUCK zal op 30 november samen met LOONEY TUNES: ACME ARSENAL(TM) uitkomen. De laatste is een volgende- en huidige generatie console-avontuur voor de Xbox360(TM) van Microsoft, de Wii(TM) en de PlayStation®2.

(284 woorden)