Ingezonden persbericht


Brocade opent kantoor in Eindhoven voor regio Europa Noord

Nieuw regiokantoor onderstreept ambities Brocade in Noord-Europa en Zuid-Afrika

Tilburg, 27 september 2007 - Brocade® (Nasdaq: BRCD), toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie, opent een regiokantoor in Eindhoven. Vanuit de nieuwe locatie gaat Brocade zijn businesspartners en OEM's in de Benelux, Scandinavië en Zuid-Afrika ondersteunen. De nieuwe vestiging is een logisch gevolg van de groei die Brocade in deze regio doormaakt.

Het opzetten van een nieuw regiokantoor is ingegeven door het uitbreiden van de markt naar Scandinavië. Daarnaast is ook het aantal partners enorm gegroeid. Met de opening van de vestiging in Eindhoven wil Brocade een nauwere samenwerking met businesspartners stimuleren. Partners van Brocade kunnen in het nieuwe kantoor terecht voor informatie, ondersteuning en demonstraties van producten.

Piet Giesbers, regionaal manager Europa Noord voor Brocade: "We brengen met deze vestiging service en support dichter bij onze klanten en laten daarmee onze commitment zien met partners en eindgebruikers. De markt van Storage Area Networking en File Area Networking is sterk in ontwikkeling. De opening van een nieuw regiokantoor van Brocade als innovatieve leverancier van infrastructuur onderstreept onze ambitie om leidend te blijven in deze markt."

Het nieuwe kantoor van Brocade Europa Noord is gevestigd op: Fellenoord 130
5611 ZB Eindhoven
Telefoon: +31 (0) 40 266 86 76
Fax: +31 (0) 40 266 86 66

###

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.