Ingezonden persbericht


Persbericht

27 september 2007

Klantvragen beter begrepen dankzij GX en Q-go

GX, de grootste onafhankelijke leverancier in Nederland van oplossingen voor web content management, gaat een partnerschap aan met Q-go, leverancier van Natural Language Search (NLS)-oplossingen. De Q-go technologie maakt het organisaties die gebruikmaken van GX WebManager mogelijk om vragen en zoekopdrachten van websitebezoekers beter te begrijpen en te beantwoorden.

Door het partnership met Q-go voegt GX een nieuwe dimensie toe aan de visie Outside waarin de consument als bezoeker van de website altijd centraal staat. GX WebManager, het leidende product voor web content management, biedt uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie en self-service die essentieel zijn voor een optimale online klantbeleving.

Q-go integreert Dialogue Manager in het web content management systeem GX WebManager. Doordat GX WebManager volledig gebaseerd is op open standaarden kunnen partners als Q-go eenvoudig hun functionaliteiten als component toevoegen. Klanten van GX beschikken op deze wijze over een ruime keuze aan functionele componenten om zo hun WCM systeem op maat samen te stellen.

"Internet is een volwaardig kanaal waarlangs niet alleen communicatie, maar ook commercie plaatsvindt", zegt Hans Arnouts, Director Solutions Marketing van GX. "Door het toevoegen van de NLS-technologie van Q-go kunnen de klanten van onze klanten nu in eigen woorden via de website communiceren. Dit heeft een aantoonbaar positief effect op de kwaliteit van de interactie en de klanttevredenheid."

"Het partnerschap met GX sluit goed aan bij onze partnerdoelstellingen", zegt Marcel Smit, CEO van Q-go. "We willen graag samenwerken met partners zoals GX, die Q-go embedden in hun applicaties om zo een oplossing met een hogere toegevoegde waarde te realiseren. Ik ben verheugd dat wij dit mogelijk kunnen maken en dat we samenwerken om nog beter te voorzien in de behoeften van de relaties van GX."

(281 WOORDEN)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Q-go
Q-go is een snelgroeiende internationale onderneming van Nederlandse oorsprong. De unieke Natural Language Search (NLS)-technologie van Q-go ondersteunt alle belangrijke Europese talen en zorgt ervoor dat mensen in hun eigen bewoordingen een vraag kunnen stellen via interactieve kanalen. De NLS-technologie van Q-go levert organisaties daardoor maximaal inzicht in het échte vraaggedrag van hun klanten of medewerkers. Q-go heeft vestigingen in Amsterdam, Bonn, München, Zürich, Madrid en Barcelona en ondersteunt organisaties als ING Postbank, PGGM, Deutsche Telekom, UWV, Deutsche Postbank, Unigarant, Fortis, La Caixa, BBVA en Telefonica.

Over GX
GX is een succesvol webtechnologiebedrijf en de grootste onafhankelijke leverancier in Nederland van oplossingen voor web content management. Met behulp van het product GX WebManager worden voor klanten innovatieve en betrouwbare oplossingen gebouwd door GX en GX partners, uiteenlopend van moderne informatieve websites tot krachtige oplossingen voor online sales & marketing in complexe organisaties.

De visie van GX is dat een steeds groter wordend deel van de bedrijfsprocessen plaatsvindt vanuit het online kanaal naar binnen toe. GX WebManager is speciaal ontwikkeld voor dergelijke 'outside in' processen. Een robuust en flexibel platform gebaseerd op open standaarden en met een op componenten gebaseerde architectuur. GX WebManager wordt gebruikt door middelgrote en grote organisaties in uiteenlopende sectoren en klanten van naam zoals KPN, Menzis, Reed Business, SNS, Connexxion, Ajax, PSV, Unicef, Gemeente Eindhoven, Gemeente Amstelveen, Asics, Planet Internet, DaimlerChrysler, Weekblad Persgroep, IDG, Nationale Postcode Loterij, KNVB en vele andere. De klanten van deze organisaties beschouwt GX ook als klanten van GX; moderne consumenten die zich bewegen in een digitale wereld zonder grenzen. Die klanten tevreden stellen is het doel. Dat verklaart Outside in en onderscheidt GX WebManager in de markt. Bezoek ook www.gx.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maud Geerbex of Jurriaan de Reu van LEWIS, Global Public Relations: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00
Fax: + 31 (0) 40 235 46 01
E-mail: maudg@lewispr.com, jurriaandr@lewispr.com
Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over GX kunt u contact opnemen met: Rolf Diepeveen, Marketing Manager GX
Tel: +31 - (0)24 388 82 61
E-mail: rolf@gx.nl
Web: http://www.gx.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com & www.lewismediacentre.com
Agency blog: www.lewis360.com