Persberichten Lekstroom, 10.25 uur

Utrecht, 27-09-2007

Snelheidscontrole

BENSCHOP De politie heeft op woensdag van 09.30 uur tot 12.00 uur op de M. A. Reinaldaweg op snelheid gecontroleerd. Van de 916 gecontroleerde voertuigen, reden zestien bestuurders harder dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid was 102 km/u.

Fietsster gewond

NIEUWEGEIN Op woensdag 26 september raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 13.15 uur fietste een 83-jarige vrouw uit Nieuwegein over de Drilleveld, komende uit de richting van de Nedereindseweg. Op de Drilleveld botste zij tegen een auto, bestuurd door een 41-jarige vrouw uit Nieuwegein en kwam ten val.

De bejaarde vrouw werd met hoofd- en rugklachten per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Verkeerscontrole

NIEUWEGEIN Bij een verkeerscontrole op woensdagmiddag 26 september op de Laagravenseweg werden 293 voertuigen gecontroleerd. Zeven automobilisten werden bekeurd voor het niet dragen van de autogordel (75) en drie voor het rijden door rood licht (130).

Geen gehoor, wel geluid

IJSSELSTEIN Op woensdagochtend 26 september maakten bewoners zich zorgen over hun buurvrouw.

Rond 10.30 uur kreeg de politie de melding van bewoners van een woning aan de Praagsingel. Zij hadden de hele nacht van dinsdag op woensdag muziek vanuit de woning van hun oude buurvrouw gehoord. Zij hadden bij haar woning aangebeld, maar er werd niet opengedaan. Zij vreesden dat er mogelijk iets met haar was gebeurd.

Agenten gingen naar de woning en troffen daar een medewerker van de woningbouwvereniging aan. Hij gaf aan al contact te hebben gezocht met familie van de bewoonster, maar dat was niet gelukt. De medewerker van de woningbouw forceerde het slot van de woning, zodat de agenten naar binnen konden. De bewoonster bleek niet aanwezig te zijn en de muziek werd uitgezet. De voordeur werd voorzien van een nieuw slot en er werd een briefje voor de bewoonster achtergelaten waar zij haar nieuwe huissleutels op kon halen.

Snelheidscontrole

LOPIK De politie heeft op woensdag van 09.40 uur tot 11.45 uur op de M. A. Reinaldaweg op snelheid gecontroleerd. Van de 986 gecontroleerde voertuigen, reden negen bestuurders harder dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid was 103 km/u.

Laatst gewijzigd 27-09-2007 10:27 | © Politie Utrecht