Design in het HEMA huis

27/09/2007 11:00



HEMA



Amsterdam, 27 september 2007 - HEMA maakt al jaren de leukste artikelen betaalbaar. Op die manier kan iedereen thuis genieten van wereldberoemd design. Veel van die producten zijn ontworpen door aankomende designers die jaarlijks meedoen aan de Hema Ontwerpwedstrijd. Dit jaar organiseert HEMA alweer de twintigste editie van deze wedstrijd en dat wordt gevierd met een echt HEMA Huis.

Het HEMA Huis biedt een overzichtstentoonstelling van de prijswinnende ontwerpen van de afgelopen twintig wedstrijden. Daarnaast is een heel HEMA huis ingericht met HEMA producten en materialen die vandaag de dag te koop zijn bij HEMA. Zo zijn een woonkamer en keuken, een slaap- en badkamer en een zolder als hobby- kinderkamer op inspirerende wijze ingericht. Dat biedt bezoekers de mogelijkheid om HEMA artikelen eens in een ander perspectief te bekijken wat heel verrassend en inspirerend werkt. Bovendien zijn er in het HEMA Huis verschillende bekende stylisten aanwezig waar men gratis interieuradvies kan krijgen.

Daarnaast krijg je een kijkje in de ontwerpkeuken en zijn er bijzondere productconcepten te zien. Een voorbeeld hiervan is de sjopper (combinatie rollator/shopper). De expositie van de HEMA Ontwerpwedstrijd ontbreekt natuurlijk niet. Hier zie je de winnende producten van de ontwerpwedstrijd van dit jaar. En in de overzichtstentoonstelling tref je de klassieke HEMA-helden aan als Le Lapin en servies Tuit.

Het HEMA huis is twee weekenden in oktober open in de prachtige van Gendthallen op het voormalig Stork terrein in Amsterdam. Op 6 en 7 oktober en in de herfstvakantie op 12, 13 en 14 oktober en in dat weekend zal alles in het teken van kinderen staan. Met een ontwerpwedstrijd voor kinderen, een speurtocht en vele andere activiteiten.

Wie het HEMA Huis wil bezoeken kan gewoon langskomen of zich inschrijven via de website. Daar kan men zich ook gelijk opgeven voor één van de sessies met interieuradviezen. Het Hema Huis is het beste per openbaar vervoer te bereiken of met de auto via P + R Zeeburg. Voor EUR 5,50 koopt men een parkeerkaart, inclusief twee tramkaartjes Meer informatie is te vinden op www.hema.nl/hemahuis





http://www.hema.nl/hemahuis