GTI NV

Facility Innovatie Prijs

Bunnik, 27 september 2007

Op woensdag 19 september is de Facility Innovatie Prijs 2007 uitgereikt op het Facility Management Marktevent in Ede. Winnaar in de categorie Facilitaire Dienstverleners is FlexOffice, een sterke tweede het Ruimtemanagementsysteem van GTI.

De Facility Innovatie Prijs (FIP) is een initiatief van Twynstra Gudde, The Bridge Business Innovators en Facility Management Magazine om innovaties binnen het vakgebied facility management te stimuleren. Dit jaar werd de prijs voor de tweede keer uitgereikt. GTI ontwikkelde eerder dit jaar het Ruimtemanagementsysteem. Op dit concept heeft GTI octrooi ontvangen. Met dit systeem dong GTI mee naar de Facility Innovatie prijs.

Winnaar in de categorie Facilitaire Organisaties was BOink met de BSO-box. BOink heeft, in samenwerking met het Waarborgfonds Kinderopvang, de BSO-box ontwikkeld als tijdelijke huisvestingsoplossing in de nabijheid van scholen. De jury was met name enthousiast over de toegevoegde waarde van de box.

Winnaar in de categorie Facilitaire Dienstverleners was de turnkey huisvestingsoplossing FlexOffice, waarmee op een innovatieve manier invulling wordt gegeven aan de vraag naar flexibele huisvesting. In deze categorie werd GTI met het Ruimtemanagementsysteem een goed tweede.

Middels het Ruimtemanagementsysteem wordt informatie over de bezetting van ruimtes in gebouwen verwerkt tot managementinformatie. Bijzonder aan het systeem is dat het ook geschikt is voor toepassing in bestaande gebouwen. Dit vanwege de draadloze techniek die erachter schuilgaat. Bij het Friesland College in Heerenveen is het systeem eind maart 2007 met grote tevredenheid geïnstalleerd.

Meer informatie over het Ruimtemanagementsysteem vindt u op www.gti-group.com/nl/producten/ruimtemanagement/.